background image
calendar iconMeciurile
Viitoare

TOP 10 SITE-URI DE PARIURI SPORTIVE PENTRU SUPER LIGA

Bonusuri exclusive de „FREEBET” şi bonusuri de bun venit pentru meciurile din Super Liga în tabelul de mai jos

Sunt foarte multe meciuri interesante în această săptămână. Apasă pe butonul „Ia Bonusul” pentru mai multe informaţii.

TOATE CASELE DE PARIURI SPORTIVE SUNT: ro flag LICENȚIATE RO thumbs up SIGURĂ ȘI SIGURĂ euro sign RETRAGERI RAPIDE.Divulgare Publicitară

NUME
OFERTE SPECIALE DE
EVALUARE
SCOR
VIZITAȚI

Liga I sezonul 2022-2024

Liga I sezonul 2022-2024 se află la cel de-al treilea sezon al competiţiei când se joacă în sistemul play-off/play-out. Pariorii români vor avea parte de reeditări ale unora dintre cele mai intense partide şi derby-uri tradiţionale, astfel încât cotele meciurilor vor mereu la intensitate maximă. Va reuşi oare Viitorul Constanţa să reediteze succesul din sezonul trecut şi să câştige titulul de campioană, din nou? Sau FCSB (vicecampioana ultimelor două ediţii) va reuşi să devină noua campioană a României? Tu care consideri că este echipa care o să câştige acest sezon al Ligii I?

Liga I – derby-uri la pătrat şi cote super ameţitoare

Acest sezon al Ligii I pare a fi unul dintre cele mai echilibrate, cu echipe care reuşesc să surprindă, aşa cum sunt CFR Cluj, CSU Craiova, Astra, FC Botoşani sau Dinamo. Meciurile sunt intense, pline de încrâncenare, iar cotele la pariurile sportive se modifică în fiecare minut. Niciodată Liga I nu a mai fost atât de animată, aşa că pariorii sportivi au nevoie de sfaturile celor mai buni. Intră pe Betromânia şi verifică care sunt cele mai interesante recenzii şi bonusurile alocate de casele de pariuri online pentru Liga I şi multe altele. Numai pe Betromânia vei găsi tot ceea ce îl poate interesa pe un parior sportiv despre Liga I sezonul 2018-2019.

DIVULGARE PUBLICITARĂ

Acest site este o resursă online gratuită care își propune să le ofere vizitatorilor săi conținut util și caracteristici de comparație folositoare. Te rugăm să reții faptul că operatorul acestui site primește compensații publicitare din partea companiilor care apar pe site, iar astfel de compensații au impact asupra locației și dispunerii în care sunt prezentate companiile (și / sau produsele lor) și, în anumite cazuri, acest aspect poate afecta evaluarea care le este atribuită. Dat fiind faptul că aceste evaluări apar pe acest site, trebuie să menționăm că evaluările se bazează pe opinia noastră subiectivă și pe o metodologie care include analiza noastră despre reputația brandului, ratele de conversie ale fiecărui brand, compensațiile plătite către noi și interesul consumatorului. Companiile listate pe această pagină NU implică niciun fel de aprobare. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest site pot fi modificate în orice moment.