background image

Despre noi

Există o diversitate mare de cazinouri online care oferă jocuri și divertisment românilor, din păcate, nu cu toate dintre acestea merită ca să vă pierdeți timpul, și cu siguranță nu și banii. De aceea suntem aici! Fiind fani ai jocurilor de cazino și al cazinourilor în general, noi știm ce ar trebui să ofere un cazinou online jucătorilor săi. Bineînțeles că jocurile excelente și jackpot-urile mari sunt, desigur, foarte importante, dar sunt și alte aspecte care trebuie luate în considerare, cum ar fi serviciul de relații cu clienții, promoțiile, compatibilitatea cu dispozitivele mobile sau cât de cunoscut și de încredere este brand-ul respectiv. Toate brand-urile recomandate de noi sunt verificate și supuse unor recenzii aprofundate pentru a vă ajuta să luați decizia corectă cu privire la locul în care să jucați.

Aici găsiți câțiva din factorii pe care îi luam în considerare atunci când facem recenzie la un cazino …

Bonusuri

Cazinourile au fost întotdeauna legate de petrecerea timpului liber și de a vă face să vă simțiți ca un jucător important, indiferent de cât de mulți bani a-ți cheltui. Este ceva normal și obișnuit ca, cazinourile online să ofere un bonus de bun venit. Dar nu toate bonusurile de bun venit sunt la fel! Noi vă explicăm ce pachete și oferte de bun venit oferă fiecare cazinou, astfel încât să știți exact ce veți primi de la fiecare în parte.

Promoții

După ce v-ați înregistrat la un cazino, distracția nu ar trebui să se termine imediat ce ați făcut prima depunere. Cele mai bune cazinouri online au oferte și promoții în mod regulat, astfel că veți obține întotdeauna mai mult din depunerile dvs. Cu cât un cazinou organizează mai multe promoții sau oferă mai multe bonusuri, cu atât veți putea juca mai mult și veți avea mai multe șanse să câștigați unul din jackpot-uri.

Siguranța

Un cazinou online trebuie să ofere siguranță în ce privește tranzacțiile și plățile efectuate. Cazinourile pe care noi le recomandăm oferă metode de depunere și retragere securizate și care pot fi folosite online în siguranță de către jucători. Acest lucru este foarte important pentru ca informațiile financiare și cele cu caracter personal să fie ținute în siguranță tot timpul. Corectitudinea este, de asemenea un lucru foarte important.

Corectitudine

Cazinourile ilegale și cele care nu dețin licență conform normelor Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc folosesc algoritmi care nu vă acordă șanse reale de câștig. Un cazino corect și licențiat este testat subiectiv de o firmă specializată de audit extern care verifică și se asigură că algoritmii din spatele jocurilor nu trișează cu scopul de a vă lăsa fără bani fără să vă acorde șansa de a-i recupera. Acest lucru nu garantează că veți câștiga întotdeauna. Înseamnă doar că rotirile și mâinile jucate sunt 100% aleatorii, iar jackpot-urile sunt reale și chiar pot fi câștigate de către jucători. La un cazino online licențiat, dacă un joc apare pe site având un payout de 97%, fiți siguri că asta e valoarea reală de câștig pe care o veți avea.

Jocuri pe Mobil

Jocurile de cazino au devenit extrem de populare printre jucători, în special jocurile jucate de pe telefonul mobil sau de pe tabletă. Nu este nici o surpriză deoarece este o modalitate excelentă  să vă petreceți timpul și este mult mai confortabil să jucați jocuri slots de pe canapea, din fotoliu sau în timp ce sunteți în drum spre muncă, decât să stați blocat în scaunul de la birou sau de acasă.  Verificăm fiecare versiune de mobil a cazinourilor ca parte a procesului nostru de recenzie a cazinourilor.

Selecția de jocuri

Un cazino online poate arăta bine și să aibă bonusuri uimitoare, dar dacă jocurile sunt proaste, nu are rost să joci. Selecția de jocuri este foarte importantă pentru noi. Atunci când vine vorba de jocurile oferite, un cazino online trebuie să aibă atât o varietate cât mai diversificată de jocuri cât și jocuri noi și de calitate superioară. Ne plac cazinourile care au de toate – atât jocuri tradiționale de cazino cum ar fi blackjack, ruletă, și baccara, precum și jocuri mai noi și mai moderne precum sloturi 3D.

Serviciul Clienți

Este important să existe cineva cu care puteți vorbi daca aveți vreo problemă cu cazinoul unde obișnuiți să jucați. Recenziile noastre includ o secțiune în care descriem cât de profesionist și cât de disponibil este departamentul de suport, astfel încât să știți că aveți un punct de contact de încredere pentru orice problemă ar putea apărea.

Cazinourile online au crescut în popularitate în România, iar astăzi suntem norocoși să putem avea o varietate mare de cazinouri unde să ne putem petrece timpul într-un mod distractiv. Misiunea noastră este să vă ajutăm să fiți la curent cu ultimele noutăți și tendințe pentru a putea alege inteligent unde să jucați. Mult noroc și să aveți parte de cât mai multe câștiguri la cazino!

DIVULGARE PUBLICITARĂ

Acest site este o resursă online gratuită care își propune să le ofere vizitatorilor săi conținut util și caracteristici de comparație folositoare. Te rugăm să reții faptul că operatorul acestui site primește compensații publicitare din partea companiilor care apar pe site, iar astfel de compensații au impact asupra locației și dispunerii în care sunt prezentate companiile (și / sau produsele lor) și, în anumite cazuri, acest aspect poate afecta evaluarea care le este atribuită. Dat fiind faptul că aceste evaluări apar pe acest site, trebuie să menționăm că evaluările se bazează pe opinia noastră subiectivă și pe o metodologie care include analiza noastră despre reputația brandului, ratele de conversie ale fiecărui brand, compensațiile plătite către noi și interesul consumatorului. Companiile listate pe această pagină NU implică niciun fel de aprobare. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest site pot fi modificate în orice moment.