background image

40 Super Hot

40 Super Hot online este unul dintre cele mai căutate și accesate jocuri de păcănele 777 cu fructe.
40 Super Hots slot este dezvoltat de compania EGT Interactive. Top cazinouri online include acest joc în preferințele pariorilor de pretutindeni.
Foarte multă lume folosește varianta greșită a numelui acestui  joc, 40 Super Hots, însă numele corect este 40 Super Hot. Acest joc este „fratele mai mare” al ediției 20 Super Hot.
40 Super Hots slot este dezvoltat de compania EGT Interactive.

Jocul 40 Super Hot slot machine este atractiv în primul rând datorită simplității cu care îl poți învăța. Chiar dacă vei juca pentru prima dată, vei descoperi rapid secretele și principalele funcții ale acestuia.

Mai mult, grafica și animațiile sunt foarte bine puse la punct, iar la fiecare rotire câștigătoare fructele care fac parte din combinație vor „lua foc”.

Este cunoscut faptul că pariorii pasionați de păcănele caută variantele de jocuri cât mai simple, fără combinații complicate și sisteme de plată greu de înțeles. Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care 40 Super Hot și-a făcut loc printre jocurile preferate de pariori la puțin timp de la lansare.
40 Super Hot este disponibil online și poate fi accesat și pe site-ul 888 Casino, unde vei avea parte de oferte exclusive și rotiri gratuite.

Cum se joacă 40 Super Hot online?

Balckjack
slotes

Ecranul jocului este alcătuit din 5 role, fiecare având 4 rânduri. În total există 40 de linii de plată fixe.

Pentru a câștiga va fi nevoie să ai minim trei fructe identice pe aceeași linie sau alte combinații câștigătoare. Pictogramele sunt reprezentate de fructe (prune, struguri, pepene verde, lămâi, portocale și cireșe) cifra 7 și steluță (cunoscută sub numele scatter).

Cifra 7 joacă rolul de simbol Wild și poate înlocui orice fruct pentru a atrage câștiguri mai mari. Atenție, șeptarul nu va înlocui simbolul scatter din cadrul jocului 40 Super Hots online.

Înainte de a face prima rotire, va trebui să alegi suma pe care dorești să o pariezi. Acest lucru îl poți face cu ajutorul butoanelor partea de jos a ecranului. Poți opta pentru 5 sume de pariuri predefinite: 40 de credite, 80 de credite, 200 de credite, 400 de credite și 800 de credite.

În partea dreaptă ți se va afișa suma pe care ai câștigat-o și valoarea ultimului câștig, în timp ce în partea stângă vei putea observa banii pe care îi mai ai în cont.

După fiecare rundă câștigată ai ocazia să-ți înmulțești câștigul. Sub suma câștigată apare butonul „Gamble”, care te va duce la un ecran nou unde va trebui să alegi culoarea următoarei cărți – Roșu sau Negru. Ai posibilitatea să-ți încerci norocul în cadrul a cinci runde. De fiecare dată când nimerești culoarea suma ta se va dubla. În cazul în care nu ai nimerit culoare, vei pierde câștigul acumulat până în momentul respectiv, inclusiv câștigul turei în care ai decis să apeși „Gamble”.

Joaca sloturi online și convinge-te și singur că 40 Super Hot este unul dintre cele mai bune din acest domeniu.

Combinații câștigătoare 40 Super Hot

Așa cum am precizat deja, Vegas slots 40 super hot are 40 de linii de plată fixe. Simbolurile care aduc cele mai mici câștiguri sunt lămâile, portocalele și cireșele, în timp ce cele mai câștiguri sunt asigurate de steluțele galbene (scatter).

  • Trei pictograme cu pepene roșu sau prune reprezintă un profit de 20 de credite. Pentru 4 pictograme vei primi 40 de credite, iar 5 îți vor aduce 200 de credite.
  • Trei lămâi, portocalele sau cireșe înseamnă 10 credite, 4 – 20 de credite, iar 5 – 100 de credite.
  • Trei pictograme cu struguri reprezintă un câștig de 20 de credite, 4 – 80 de credite, iar 5 – 400 de credite.
  • Trei șeptari înseamnă un câștig de 40 de credite, 4 șeptari – 400 de credite, iar 5 – 1.000 de credite.
  • Trei Steluțe galbene (scatter) îți aduc un câștig de 200 de credite, 4 – 800 de credite, iar 5 – 20.000 credite.

Plățile în cadrul jocului se fac de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe linii selectate. Doar cele mai mari câștiguri de linie și/sau simbol Scatter sunt plătite.

De precizat și faptul că jocul oferă 4 jackpot-uri. Acestea pot fi vizualizate în partea de sus a ecranului, fiecare fiind reprezentat de câte un simbol din cărțile de poker: inimă neagră, treflă neagră, romb roșu și inimă roșie. Sub suma adunată în cadrul premiului jackpot este trecut de câte ori a fost câștigat fiecare. Jackpotul de la 40 Super Hots EGT este de tip progresiv mystery și este acordat la întâmplare. Concret, după o rundă câștigătoare, în orice moment îți poate fi acordat un jackpot. După ce s-a declanșat jackpotul ți se va deschide un ecran suplimentar în care îți vor fi afișate 12 cărți. Va trebui să le deschizi aleatoriu până ce nimerești 3 simboluri identice. Simbolul nimerit reprezintă jackpotul câștigat. Dacă ai întors trei cărți de inimă neagră, vei încasa suma adunată în cadrul jackpotului de inimă neagră.

40 Super Hots online gratis

Acest joc este disponibil online și în varianta gratuită. Concret, vei începe cu un număr predefinit de credit și vei putea paria și juca exact ca și pe bani reali. Singura diferență este că indiferent de suma câștigată în cadrul 40 Super Hots online gratis nu poți să transformi creditele în bani. Partea pozitivă este însă că nici nu vei pierde bani în cazul în care nu ești norocos.

Dacă îți place acest joc, echipa noastră îți recomandă să încerci și Lucky Lady Charm Deluxe.

40 Super Hot este un joc de păcănele care sigur îți va atrage atenția încă de la prima încercare, iar posibilitatea de câștiga jackpoturi consistente îl face și mai atractiv.

RECOMANDĂRILE EXPERȚILOR NOȘTRI PENTRU CELE MAI BUNE AGENȚII DE CAZINO ONLINE:

DIVULGARE PUBLICITARĂ

Acest site este o resursă online gratuită care își propune să le ofere vizitatorilor săi conținut util și caracteristici de comparație folositoare. Te rugăm să reții faptul că operatorul acestui site primește compensații publicitare din partea companiilor care apar pe site, iar astfel de compensații au impact asupra locației și dispunerii în care sunt prezentate companiile (și / sau produsele lor) și, în anumite cazuri, acest aspect poate afecta evaluarea care le este atribuită. Dat fiind faptul că aceste evaluări apar pe acest site, trebuie să menționăm că evaluările se bazează pe opinia noastră subiectivă și pe o metodologie care include analiza noastră despre reputația brandului, ratele de conversie ale fiecărui brand, compensațiile plătite către noi și interesul consumatorului. Companiile listate pe această pagină NU implică niciun fel de aprobare. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest site pot fi modificate în orice moment.