background image

French Roulette Ghidul Jucătorului Grăbit

French Roulette sau Ruleta Franceză aşa cum este cunoscută de români, face parte din cele mai accesate jocuri de noroc. Mulţi o consideră ca fiind una din variaţiile ce poate oferi cele mai multe şanse de câştig cu ajutorul unor strategii la ruletă bine gândite. Este diferită față de restul jocurilor de ruletă prin cele doua reguli “la partage” și “en prison”. La o prima vedere, jocul poate părea că va consuma mult timp pentru a-l putea înțelege. Însă, dacă faci parte din jucătorii grăbiţi, dornici să afle cum se poate juca la ruleta Franceză online rapid, poţi fi atent la următorul articol.

rulette
rulette

Cum Se Poate Juca Ruleta Franceză?

Deşi este un joc de noroc, cei care nu îl stăpânesc destul de bine, pot încerca să joace French Roulette demo pentru a învăţa pas cu pas modul de joc. Deşi există foarte multe articole explicative unde se vor explica cele mai importante reguli la ruleta Franceză, multe nu vor fi concise şi pot fi o pierdere de timp. Pentru a scuti timp, au fost selectaţi paşii de urmat, scurt şi concis mai jos.

 • Se alege valoarea jetonului pentru plasarea unei mize dorite de parior
 • Se pune jetonul una sau mai multe diviziuni French Roulette layout
 • Printre pariurile valabile, se regăseşte cel pus pe un singur număr, numerele pare şi impare şi mizele pe culori (roşu sau negru)
 • Se roteşte roata de un dealer real sau de calculator (caz în care generatorul automat de numere va veni cu rezultatul final)

Ruleta Franceza Online Strategii

Un joc French Roulette online casino poate fi mai interesat prin aplicarea unor strategii testate de jucători şi specialişti. Acestea au dat rezultate de-a lungul timpului, însă nu garantează de fiecare dată reuşita. Scopul lor este de a creşte şansele de câştig la jocuri ruleta online prin logică.

 • Martingale – dublarea mizei se va face atunci când se pierd bani iar, când se câştigă, se pariază cu suma inițială. Ca exemplu, atunci când pui un pariu de 10 RON pe un număr și este necâştigător, vei dubla pariul inițial. Acum vei miza 20 de RON şi, dacă pariul este iar necâştigător, vei dubla din nou suma şi vei paria iar. Acest procedeu se repetă până când ai câştigat.  
 • Paroli – scăderea mizezi se va realiza atunci când nu sunt câştiguri, iar, atunci când sunt se va creşte. Strategia Paroli este opusă față de Martingale. Să spunem că vei paria 5 RON şi vei câştiga. Vei dubla miza iniţială la 10 RON şi pune un nou pariu pe masa ruletei. Şi, în cazul în care vei pierde, vei reveni la miză de 5 RON.

French Roulette. Variații populare Și Comparații

Cele mai populare variații de ruletă pe lângă cea franceză sunt reprezentate de cea Americană şi Europeană. Mai jos poţi vedea care sunt comparaţiile dintre ele, dar şi care are cele mai multe şanse de reuşită.

French Roulette vs. American Roulette

Ruleta Americană este şi ea foarte cunoscută, însă destul de evitată de jucători pentru că marginea casei este foarte mare, iar șansele de câștig reduse comparativ cu ruleta franceză. Lupta dintre Ruleta Franceză vs Ruleta Americană este câştigată de ruletă franceză pentru că:

 • Marginea casei este mult mai scăzută pentru French Roulette online – 2.70% – comparativ cu ruletă Americană cu o margine de 5.26%
 • Plata este mult mai posibilă la jocul de ruletă Franceză, oferind mai multe şanse de câştig. Variaţia franceză are un singur 0 şi numere de la 1 la 36, în timp de versiunea americană are două zerouri şi păstrează acelaşi numere de la 1 la 36

French Roulette vs. European Roulette

Variaţia de Ruletă Europeană este cunoscută la nivel internaţional şi se regăseşte pe site-urile operatorilor de renume din România precum 888 sau Unibet. Diferenţa majoră între French Roulette vs. European Roulette constă în “en prison” şi la “partage”, reguli create special pentru versiunea Franceză.

● Prima regulă, “en prison” poate aduce banii înapoi dacă pariul este exterior iar, mingea a picat pe cifra 0.
● Cea de-a doua regulă la ruleta Franceză online, “la partage” garantează înapoierea banilor doar dacă ai pierdut un pariu exterior iar mingea a picat pe cifra 0.

Aplicarea la timp a strategiilor, ascultarea intuiţiei, folosirea unui buget de joc fix pentru ruleta franceză, nu pot decât să te aducă mai aproape de premiul dorit. Deşi nu este garantat succesul de fiecare dată când joci, French Roulette este una din puţinele variaţii de ruletă care aduce şanse mari de câştig şi care, merită încercată.QNA French Roulette Online

 1. Ce este French Roulette?

French Roulette este o variaţie cunoscută a jocului de ruleta clasică care, oferă mai multe şanse de castig datorita celor doua reguli “en prison” şi “le partage”.

 1. Cum funcționează Ruleta Franceza?

Acest tip de joc funcţionează la fel ca orice altă variaţie de ruletă. Exista o masă, o roată cu numere pe care se arunca mingea şi jetoane folosite de jucători. Se plasează pariuri pe număr, culoare, paritate sau imparitate, etc.

 1. Cum sa te joci la Ruleta Franceză?

Se plasează o sumă de bani pe pariurile unei French Roulette table (masă) şi se aşteaptă ca mingea să se oprească pe unul din numere. Dacă predicţia a fost corectă, jucătorul va fi recompensat cu un payout de 35:1.

RECOMANDĂRILE EXPERȚILOR NOȘTRI PENTRU CELE MAI BUNE AGENȚII DE CAZINO ONLINE:

DIVULGARE PUBLICITARĂ

Acest site este o resursă online gratuită care își propune să le ofere vizitatorilor săi conținut util și caracteristici de comparație folositoare. Te rugăm să reții faptul că operatorul acestui site primește compensații publicitare din partea companiilor care apar pe site, iar astfel de compensații au impact asupra locației și dispunerii în care sunt prezentate companiile (și / sau produsele lor) și, în anumite cazuri, acest aspect poate afecta evaluarea care le este atribuită. Dat fiind faptul că aceste evaluări apar pe acest site, trebuie să menționăm că evaluările se bazează pe opinia noastră subiectivă și pe o metodologie care include analiza noastră despre reputația brandului, ratele de conversie ale fiecărui brand, compensațiile plătite către noi și interesul consumatorului. Companiile listate pe această pagină NU implică niciun fel de aprobare. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest site pot fi modificate în orice moment.