background image

Loto Slovacia Keno – Cel mai nou joc de loterie din România

loto

Slovacia Loto este un joc de noroc devenit foarte popular și în rândul jucătorilor din România. Cu un macanism simplu, o mulțime de oportunități de bonus, cote excelente și un preț scăzut al biletului, este unul dintre cele mai apreciate jocuri de loto din Europa.  

Te invităm să parcurgi ghidul nostru pentru a înțelege cum poți juca la Slovacia Loto online, care sunt regulile jocului și ce îl face special.

Ce este Slovacia Keno 20 din 80?

Așa cum ușor poate fi dedus din titlu, Slovacia Keno este o loterie. Mai exact, este un joc de loto de tipul 20/80 în care dintr-un total de 80 de numere sunt alese, la fiecare extragere, câte 20 de numere. Partea cea mai atractivă este că extragerile au loc din 5 în 5 minute, astfel încât șansele tale de câștig sunt practic nelimitate. Partea și mai bună este că Loto Slovacia se aseamănă destul de mult cu un joc instant. Mai exact vei plasa biletul și în doar câteva minute vei afla dacă ai câștigat sau nu. Nu ai câștigat? Poți paria din nou!

Unde poți să pariezi la Loto Slovacia?

Vestea bună este că poți paria la orice cazino online din România. Deși Slovacia Keno este o loterie relativ nouă în țara noastră, datorită popularității de care se bucură a fost introdusă în oferta lor de majoritatea furnizorilor de jocuri de noroc. Ai grijă să alegi un cazino licențiat, ca de exemplu Slovacia keno Fortuna, astfel încât să nu te supui nici unui risc.

888 casino – Primești 100% până la 1500 Ron + 300 rotiri gratuite Netent

Vlad Cazino – Ai parte de un bonus de bun venit foarte tentant. Primești 100% până la 1500 Ron + 200 rotiri gratuite la slotul Rise of Rași 5 Tokenuri la HexaPro.

Betfair – Primești 100% până la 1000 Ron + 200 rotiri gratuite.

Sportingbet – 1200 Ron bonus de bun venit + 100 de rotiri gratuite

Slovacia Keno analiza strategiilor câștigătoare  

Deși vorbimd e un joc de noroc, chiar și la Loto Slovacia poți să aplici cu succes câteva strategii. Una dintre ele, și poate cea mai bună, este strategia cu miză progresivă. Mai exact, tu vei alege un număr dintr-o serie, de exemplu 4 dintre numerele jucate în sistem 2/4), asigurându-te că alegi cote decente. Ceea ce e nevoie să faci în continuare este destuld e ușor. Dacă nu ai prea mult noroc și la extragere nu este ales numărul sau combinația aleasă de tine, atunci la următoarea extragere vei paria același număr sau aceeași întâmplare, însă vei mări miza. Vei aplica această strategie până în momentul în care vei câștiga. După ce câștigi, o iei de la capăt și aplici din nou aceeași strategie. 

Aceastra strategie este bazată pe teoria lui Martigale, strategia vine din Franța și a fost proiectată pentru jucătorii de ruletă. Sistemul Martingale funcționează cel mai bine cu volume mari de bilete, un buget infinit, dar există și un alt factor destul de important, care literalmente scoate sistemul de pe masă în ceea ce privește loteria. Trebuie să cunoști probabilitatea unor rezultate Slovacia Keno.

Schema probabilităților pentru Slovacia Keno rezultate arată după cum urmează:

  • Un procent cuprins între 25%-33% din numerele câștigătoare au fost anterior extrase chiar la extragerea anterioară
  • Un procent cuprins între 44%-56% din numerele câștigătoare au fost extrase la cel puţin una ultimele două extrageri anterioare 
  • Un procent cuprins între 58%-71% din numerele câștigătoare au fost desemnate ca rezultate loto slovacia keno la cel puţin una din ultimele trei extrageri anterioare.

Aceste procente sunt corelate cu anumite niveluri de probabilitate. Aceste probabilitpți se situează la limitele de jos, mai exact în primul caz sunt de 25%, în cel de-al doilea caz sunt de 44%, iar în cel de-al treilea caz sunt de 58%.

Jucătorii cărora le place ideea sistemului Martingale au început să o modifice pentru a reduce riscul și pentru a reduce colapsul bugetului cu o serie de pariuri pierdute. Una dintre aceste strategii pentru pariuri simple la casele de pariuri sportive este „Anti Martingale” și „1-2-3-6”.

În principiu, sistemul Anti Martingale este același cu Martingale; doar progresia pozitivă este inversă. Dacă ar trebui să ridice pariurile după o pierdere în sistemul Martingale, atunci este contrar în sistemul Anti-Martingale – pariul crește după un câștig!

Așa-numitul sistem „1-3-2-6” a fost folosit la casele de pariuri sportive, la fel ca și precedentul, inspirat din jocul clasic de ruletă din cazino. Principiul este similar cu sistemul anterior, cu excepția faptului că există o reducere mai mare a pierderilor din pariul nereușit (după 2 până la 3 pariuri ghicite la rând), iar pentru o serie de patru victorii consecutive poți câștiga mult.

Un alt sistem de pariere pe care o mulțime de pariori experimentați îl folosesc este strategia Fibonacci. Secvența Fibonacci i-a fascinat pe matematicieni de mulți ani. Să aruncăm o privire la modul în care aceste numere ar putea avea impact asupra cererilor de loterie.

Secvența este pur și simplu un grup de numere în care fiecare număr este suma celor două anterioare.

Mai exact: 1 2 3 5 8 13 21 34

Ceea ce este de interes este că raportul dintre oricare două numere se apropie de „numărul de aur” de 1,6180 care apare în natură de la piramidele egiptene până la petalele multor specii de flori. Cu cât numărul este mai mare, cu atât raportul este mai aproape de 1,6180.

Eleganța seriei este că poți începe cu oricare două numere și poți crea propria ta secvență.

Deci, poți începe cu rândurile 5, 10 și apoi continuați seria: 5 10 15 25 40 65 105 etc.

Apoi poți selecta linii din combinațiile generate pe baza numerelor Fibonacci. De exemplu, poți selecta liniile 5, 10, 15 și așa mai departe.

Motive pentru care merită să joci la Slovacia Loto

Când vine weekendul, multora le place să joace la loterie pentru că este una dintre cele mai bune forme de divertisment. Dacă nu vrei să ieși din casă pentru a juca la loterie, dar nici să aștepți atât de mult pentru a afla dacă ai câștiga, atunci poți alege Loto Slovacia. Așa cum am amenționat anterior, extragerile sunt la fiecare 5 minute, astfel încât nu trebuie să așteoți deloc. 

Pe lângă faptul că poți paria de atât de multe ori în timpul vizitei tale la cazino, un alt beneficiu este că afli care sunt câștigurile instant. Astfel, poți aplica unul dintre sistemele de pariere enumerate mai sus. În acest mod, evident, îți crești considerabil șansele de câștig. Trebuie să menționăm că acest lucru este posibil doar la cazinourile online, deoarece în cazul cazinourilor terestre, întregul proces durează mai mult. 

Loteria aduce un alt beneficiu, mai exact, acela de a oferi un premiu pentru un bilet cu o sumă modică, iar această caracteristică atrage, de asemenea, foarte mult oamenii. Trebuie să aloci o sumă foarte mică pentru biletele la loterie și poți astfel un premiu, fie el mic sau mare. Această caracteristică schimbă atât de multe vieți și oferă beneficii atâtor oameni, încât merită oricând încercată.

Alternative la Slovacia Keno 

Dacă pe lângă Slocavia Loto vrei să îți încerci norocul și la alte loterii, poți alege între jocurile următoare, toate extrem de asemănătoare cu loteria slovacă: Grecia Kino, Finlanda, Multi Polonia, Germania Keno, Franța Keno, Win for life Italia sau Ungaria Putto. 

Cele mai frecvente numere câștigătoare la Slovacia Loto

Un lucru este clar din capul locului, nimeni nu poate spune cu exactitate care sunt numerele care vor fi extrase la loterie. Totul se bazează pe statistici, motiv pentru care este important să te documentezi bine înainte de a paria. Ne-am documentat și am aflat că există un șir de numere care, cel putțin teoretic, sunt extrase cel mai des. Aceste numere sunt: 22, 10, 3, 35, 41, 66 sau 80. Atenție însă, nu vorbim de o combinație de numere de tip Slovacia Keno tabel câștigător, ci de numere integrate fiecare în alte combinații. Ai în vedere permanent faptul că aceasta este o statistică bazată pe extragerile din trecut. Atunci când pariezi, cel mai bine ar fi să analizezi numerele care au fost extrase în ultima perioadă mai des. Poți apela la site-uri de profil care oferă astfel de statistici, căutând Slovacia Keno combinatii.

Slovacia Keno Live – Află în direct rezultatele extragerilor

Atunci aplici strategii cu miză progresivă pe extrageri consecutive, nu poți utiliza metodele de verificare a numerelor cel mai frecvent desemnate câștigptoare, adică cele menționate mai sus, pentru a afla care sunt rezultate loto Slovacia curente înainte de a începe următoarea.  

Cu toate acestea, atunci când joci Loto Slovacia Keno live ai marele avantaj că poți să analizezi numerele extrase în timp real. Nu e nevoie să aștepți și nici să te frămânți cu emoții suplimentare. 

Încearcă-ți chiar acum șansele la Loto Slovacia

Acum că știi exact ce este și cum funcționează Keno Slovacia, nu mai ai niciun motiv pentru a amâna cumpărarea unui bilet. Alege combinația de numere, plasează un bilet și afli rapid dacă ai câștigat sau nu. Nu uita să joci responsabil și să alegi întotdeauna cazinouri licențiate. Mult succes!

RECOMANDĂRILE EXPERȚILOR NOȘTRI PENTRU CELE MAI BUNE AGENȚII DE CAZINO ONLINE:

DIVULGARE PUBLICITARĂ

Acest site este o resursă online gratuită care își propune să le ofere vizitatorilor săi conținut util și caracteristici de comparație folositoare. Te rugăm să reții faptul că operatorul acestui site primește compensații publicitare din partea companiilor care apar pe site, iar astfel de compensații au impact asupra locației și dispunerii în care sunt prezentate companiile (și / sau produsele lor) și, în anumite cazuri, acest aspect poate afecta evaluarea care le este atribuită. Dat fiind faptul că aceste evaluări apar pe acest site, trebuie să menționăm că evaluările se bazează pe opinia noastră subiectivă și pe o metodologie care include analiza noastră despre reputația brandului, ratele de conversie ale fiecărui brand, compensațiile plătite către noi și interesul consumatorului. Companiile listate pe această pagină NU implică niciun fel de aprobare. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest site pot fi modificate în orice moment.