background image

Poker ca la aparate

rulette
rulette

Sub această denumire de poker ca la aparate se ascunde un popular joc video cunoscut de toți românii. Asemănarea lor cu jocurile de păcănele este mare, bazându-se destul de mult pe componenta de noroc, dar vine și cu avantajul de a putea învăța gratis jocul de poker ca la aparate, fără să fie necesară nicio înregistrare sau depunere de bani.

Cum poți să joci poker ca la aparate adevărate?

Oferta de jocuri poker ca la aparate sunt numeroase, de la variantele mai cunoscute de poker ca la aparate cu fructe, preferate de mulți jucători pentru a se relaxa până la jocuri de poker complexe, poker ca la aparate 77777, precum Jacks or Better, Poker american 2 sau Joker Poker. Cunoscutul site Vlad Cazino a introdus varianta de poker denumită HexaPro, ce combină în mod original jocul poker cu jackpotul. Cele mai multe opțiuni de jocuri de poker le puteți accesa de pe platforma dedicată acestui popular joc 888poker.

Care sunt regulile celor mai populare jocuri de poker pentru dispozitive?

  • Jacks or better

Jacks or better considerat unul dintre jocuri de video poker online preferate de cei mai mulți jucători, care utilizează 52 de cărți și are o rată bună de câștig.
Interfața sa este intuitivă și accesibilă chiar și jucătorilor începători. Astfel, plățile apar în partea superioară a ecranului, iar jos vei putea vedea cărțile și butoanele de control utilizate în timpul jocului poker ca la aparate.

Pentru a avea câștiguri cât mai consistente trebuie să plasezi un pariu. De exemplu, chinta roială este cea mai valoroasă, deoarece poți obține 250 de puncte făcând doar un pariu minim de 1 credit. Valoarea sa poate ajunge chiar și până la 8000 monede la un pariu de maximum 10 credite.
Per total există nouă posibilități câștigătoare pe care le poți forma în Jacks or Better. Variantele câștigătoare ale jocului sunt: Jacks or Better, două perechi, trei de același fel, Straight, Flush, Full House, patru de un fel, Straight Flush și Royal Flush.
Regulile sunt ușor de înțeles, dar cel mai bine este să te convingi jucând și tu acest atractiv joc.

  • American Poker 2

American Poker 2 o variantă de poker online extrem de populară care folosește 52 de cărți, plus o carte joker.
Jocul debutează cu cele 5 cărți cu fața în sus primite, din care trebuie să alegi cărțile pe care vrei să le păstrezi.
Mai apoi, accesând simbolul Păstrez de pe fiecare carte dorită, vei putea cere un nou rând de cărți, iar cele pe care păstrate vor rămâne în același loc.
Scopul jucătorului este de a obține combinații câștigătoare cât mai valoroase la jocul poker ca la aparate preferat.
Dintre variantele câștigătoare posibile enumerăm: minibonus – valet, două perechi, trei de același tip, chintă, culoare, full, careu, chintă de culoare, chintă roială și cinci de același tip.
Regulile pokerului american sunt foarte simple, ceea ce poziționează acest video poker printre jocurile recomandate utilizatorilor noi care vor să învețe să joace acest joc competitiv.

  • Joker Poker

Joker Poker un joc de poker extrem de popular printre jucători datorită faptului că îmbină inventiv elementele specifice jocurilor de sloturi cu cele ale jocurilor poker ca la aparate adevărate. Este un joc cu o rată de câștig mare ce poate ajunge până la 98.60 %, dacă alegi să plasezi pariul maxim.
Acest joc debutează cu alegerea valorii pariului și a numărul de credite specific pentru fiecare rundă.
Apoi, pentru distribuirea cărților trebuie să apeși butonul specific.
După o analiză strategică a cărților primite, alege cărțile pe care vrei să le păstrezi pentru a ajunge la o variantă câștigătoare și, apasă din nou butonul Distribuire.

În cazul unei mâini câștigătoare, poți opta pentru următoarele variante:

  • colectarea și distribuirea, ceea ce înseamnă că accepți câștigul obținut până la momentul respectiv și pornești un joc nou;
  • încasarea – ce-ți permite să schimbi valoarea pariurilor;
  • mizarea este o rundă specială în care poți juca de 5 ori la rând, folosind un pachet de 52 de cărți și un joker.

La început vei primi un set de prime cărți, dintre care cea din stânga este cu fața în sus. Tu trebuie să alegi o carte din cele rămase, având două variante:

-dacă valoarea sa este mai mare decât cea a dealer-ului, câștigul îți este dublat;
-în cazul în care cartea aleasă de tine este de valoare mai mică, vei pierde tot ce ai câștigat.

Cum să descarci jocul poker ca la aparate?

Multe din jocurile poker ca la aparate le puteți juca direct de pe site-urile operatorilor de jocuri, fără a mai fi necesară descărcarea acestora pe propriul telefon, deoarece site-urile de profil oferă și aceasta posibilitate de joc online mai avantajoasă. La aceasta se adaugă și facilitatea de a juca gratis poker ca la aparate pentru a învăța mai ușor regulile de joc.

Dacă însă vrei o experiență deosebită poți să descarci din google play jocul tău favorit direct pe telefonul tău mobil pentru a te juca oricât și oriunde.

Nu trebuie decât să ai un device cu ecran potrivit și o conexiune bună de internet. În plus, site-urile de jocuri oferă și numeroase bonusuri atractive la jocurile de casino online, sloturi diverse sau cele de poker pentru a face experiența de joc poker ca la aparate adevărate cât mai plăcută.
Nu mai rămâne decât să te convingi de toate aceste avantaje, alegând jocurile tale preferate.

RECOMANDĂRILE EXPERȚILOR NOȘTRI PENTRU CELE MAI BUNE AGENȚII DE CAZINO ONLINE:

DIVULGARE PUBLICITARĂ

Acest site este o resursă online gratuită care își propune să le ofere vizitatorilor săi conținut util și caracteristici de comparație folositoare. Te rugăm să reții faptul că operatorul acestui site primește compensații publicitare din partea companiilor care apar pe site, iar astfel de compensații au impact asupra locației și dispunerii în care sunt prezentate companiile (și / sau produsele lor) și, în anumite cazuri, acest aspect poate afecta evaluarea care le este atribuită. Dat fiind faptul că aceste evaluări apar pe acest site, trebuie să menționăm că evaluările se bazează pe opinia noastră subiectivă și pe o metodologie care include analiza noastră despre reputația brandului, ratele de conversie ale fiecărui brand, compensațiile plătite către noi și interesul consumatorului. Companiile listate pe această pagină NU implică niciun fel de aprobare. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest site pot fi modificate în orice moment.