background image

Modul în care îţi alegi agenţia de pariuri sportive online unde îţi vei plasa mizele contează extrem de mult pentru orice parior. Pentru a te bucura de maximul de avantaje atunci când pariezi online, Betromania îţi oferă o serie de sfaturi pentru a identifica cea mai potrivită casă de pariuri online.

Foarte important de ţinut cont atunci când îţi alegi agenţia de pariuri online!

Există un număr foarte ridicat de agenţii de pariuri sportive în mediul online, dar fiecare dintre ele se diferenţiază prin:

  • Licenţa de funcţionare;
  • Nivelul cotelor oferite la pariuri;
  • Bonusuri şi promoţii;
  • Tipurile de pariuri sportive oferite jucătorilor;
  • Disponibilitatea de a paria de pe dispozitivele mobile;
  • Posibilitatea de a urmări live transmiterea evenimentelor sportive;
  • Calitatea serviciului de asistenţă clienţi;
  • Diversitatea metodelor de depunere/retragere.

Betromania.com îşi realizează recomandările pe baza acestor criterii de selecţie, astfel încât la parior să ajungă doar cele mai avantajoase şi sigure platforme de pariere online. Îndeplinirea cumulativă a acestor condiţii înseamnă că agenţia recomandată este cu adevărat cea mai calificată alegere pentru a paria online, în cele mai optime condiţii.

Cât de importantă este licenţa unei agenţii online de pariuri sportive?

ONJN reglementează activitatea tuturor caselor de pariuri sportive online pentru România. Fiecare platformă de pariere trebuie să îndeplinească de o serie de condiţii pentru a primi licenţa de tip I pentru funcţionare. Această autorizaţie se întinde pe o durată de 10 ani, are caracter definitiv şi atestă faptul că respectiva agenţie de pariuri sportive online îi oferă unui parior garanţia că pariurile sale se desfăşoară în cel mai sigur mediu.

Atunci când pariezi la o astfel de casă de pariuri online vei beneficia de toate drepturile care derivă din calitatea de parior. În plus, datele tale personale şi de jucător, precum şi depunerile şi retragerile sunt garantate şi se desfăşoară în siguranţă, fiindu-ţi respectată confidenţialitatea.

Cât de importante sunt cotele de pariere, bonusurile, promoţiile şi tipurile de pariuri pentru un jucător?

Cu cât o casă de pariuri îţi oferă cote care sunt mai avantajoase în comparaţie cu a altor agenţii de pariere online, cu atât este mai benefic pentru tine. O cotă mărită îţi oferă câştiguri mai mari, dar şi posibilitatea de a putea plasa mai multe tipuri de pariuri şi pe diferite genuri de sporturi. La fel de importantă este diversitatea în ceea ce priveşte numărul disciplinelor sportive pe care se poate paria, astfel încât să există întotdeauna un nivel ridicat de evenimente sportive. În plus, fiecare eveniment trebuie să beneficieze de o multitudine de tipuri de pariuri (de la cele pre-meci şi live şi până la cele cu handicap).

Foarte importantă este oferta de bonusuri şi promoţii cu care este întâmpinat pariorul, precum şi condiţiile de rulaj al acestor recompense. Diversitatea la acest nivel înseamnă că o agenţie este solidă din punct de vedere financiar şi îi garantează jucătorului o multitudine de opţiuni la nivel de bonificaţie. De la bonusul de bun venit, cel pentru depuneri consecutive, de reîncărcare şi până la bonusul de recomandare şi cel de pariere de pe mobil, o agenţie de pariuri sportive care se respectă trebuie să le ofere pe toate.

Pariurile de pe mobil şi disponibilitatea de a viziona evenimentele sportive online

Disponibilitatea de a paria de pe un dispozitiv mobil îi oferă pariorului posibilitatea de a-şi plasa mizele chiar şi atunci când se deplasează. O aplicaţie dedicată pentru mobile, care să includă cât mai multe dintre opţiunile pentru desktop înseamnă că agenţia de pariuri sportive respectivă este conştientă de rolul jucat de o astfel de oportunitate de pariere. În plus, în cazul în care aplicaţia este stabilă şi performantă, oferindu-i pariorului multiple posibilităţi de a se bucura de tot ceea ce înseamnă pariuri sportive (inclusiv efectuarea de depuneri şi retrageri şi vizionare meciuri live), atunci casa de pariuri este exact ceea ce are nevoie un parior.

Posibilitatea de a viziona online şi live (prin streaming video) evenimentele sportive pe care a pariat sau pe care doreşte să parieze este o opţiune extrem de importantă pentru orice parior sportiv. De aceea, atunci când platforma online de pariuri îţi oferă transmisiuni live de la diverse evenimente sportive şi sporturi înseamnă că aceasta este cea mai benefică opţiune de pariere pentru tine.

Metodele de depunere/retragere şi calitatea serviciului de relaţii cu clienţii

Atât diversitatea opţiunilor de depunere/retragere a banilor, cât şi asigurarea siguranţei tranzacţiilor sunt elemente de care trebuie să ţii cont atunci când îţi alegi agenţia de pariuri sportive online. Fii foarte atent şi la nivelul de comisioane aplicate per tranzacţie şi alege case de pariere online care nu-ţi percepe astfel de comisioane. Siguranţa tranzacţiilor este garantată numai de către platformele de pariuri sportive licenţiate, aşa că joacă doar la cele care sunt autorizate de către ONJN!

O agenţie de calitate le va asigura clienţilor săi un serviciu de asistenţă foarte eficient, profesionist şi disponibil 24/7. În plus, secţiunea FAQ trebuie să fie cât mai relevanţă pentru diversele potenţiale întrebări ale unui parior şi să acopere cât mai multe secţiuni. Este foarte important ca o platformă de pariuri să le ofere jucătorilor cât mai multe modalităţi de a intra în contact (email, chat live, telefon).

TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE

888sport logo
888-SPORT
Evaluare:
admiral logo
ADMIRAL SPORT
Evaluare:
Betfair - Black logo
BETFAIR SPORT
Evaluare:
superbet logo
SUPERBET-SPORT
Evaluare:
betano RO new 2024 logo
BETANO SPORT
Evaluare:

DIVULGARE PUBLICITARĂ

Acest site este o resursă online gratuită care își propune să le ofere vizitatorilor săi conținut util și caracteristici de comparație folositoare. Te rugăm să reții faptul că operatorul acestui site primește compensații publicitare din partea companiilor care apar pe site, iar astfel de compensații au impact asupra locației și dispunerii în care sunt prezentate companiile (și / sau produsele lor) și, în anumite cazuri, acest aspect poate afecta evaluarea care le este atribuită. Dat fiind faptul că aceste evaluări apar pe acest site, trebuie să menționăm că evaluările se bazează pe opinia noastră subiectivă și pe o metodologie care include analiza noastră despre reputația brandului, ratele de conversie ale fiecărui brand, compensațiile plătite către noi și interesul consumatorului. Companiile listate pe această pagină NU implică niciun fel de aprobare. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest site pot fi modificate în orice moment.