background image

Liga Campionilor Handbal Feminin

handball
handball

Liga campionilor EHF feminin este competiția de handbal feminin la care participă cele mai competitive și prestigioase cluburi de pe teritoriul Europei. Liga este organizată de către Federația Europeană de Handbal, la ea participând echipele campioane ale celor mai bune ligi de handbal feminin Europene. Pentru mai multe informații despre echipele și scorurile din Liga Campionilor EHF, accesați casa de pariuri online. Pentru a paria pe meciuri handbal feminin azi live din Liga Campionilor EHF sau World Handball Championship intrați pe top pariuri handbal online.

Handbal feminin program 2020-2021

În sezonul 2020-2021, Liga Campionilor handbal feminin a început cu o fază preliminară la care au participat 16 echipe. Partidele s-au desfășurat în sistem fiecare cu fiecare. Meciurile de Liga Campionilor handbal feminin s-au ținut atât pe teren propriu cât și în deplasare.
Primele două echipe din fiecare grupă ar fi trebuit să se califice în finală, iar echipele de pe locurile 3, 4, 5 și 6 ar fi trebuit să joace în playoff. Acest format a fost modificat de către Federația Europeană de Handbal deoarece unele partide din faza grupelor nu s-au putut disputa.
Fazele eliminatorii constau în patru runde : optimi de finală, sferturi de finală, două semifinale și o finală.
Cele 16 echipe calificate în optimile de finală au jucat două câte două. Cele 8 echipe câștigătoare au avansat în sferturile de finală unde au jucat câte două, iar cele 4 echipe câștigătoare s-au calificat în turneul Final4. În turneul Final4, semifinalele și finala se joacă în câte o singură manșă, într-o sală desemnată anterior.
Finala nu s-a desfășurat încă, așa că puteți intra pe 888sport.ro pentru a vizualiza meciuri de handbal feminin live azi. Vizitați și Sportingbet.ro pentru a obține bonusuri și a juca live

Echipe de handbal feminin din Liga Campionilor

Echipele care s-au calificat pentru un loc în sferturile de finală ale Ligii Campionilor în anul 2020-2021 sunt următoarele:

  1. Budućnost, o echipă din Podgorica, Muntenegru, câștigătoare a Ligii Campionilor în 2012 și 2015 și finalistă în 2014.
  2. Győri, o echipă de handbal feminin din orașul cu același nume din Ungaria. Echipa a câștigat Liga Campionilor EHF în 2013, 2014, 2017, 2018, și 2019.
  3. Brest Bretagne, un club de handbal feminin din Brest, Franța.
  4. Metz, o echipă de handbal feminin din Metz, Franța.
  5. Kristiansand, un club de handbal din Kristiansand, Norvegia.
  6. Rostov-Don, un club de handbal feminin din Rostov-pe-Don, Rusia.
  7. Clubul Sportiv Municipal București, CSM București sau CSMB, este o echipă feminină de handbal din București, România. Echipa a câștigat Liga Campionilor EHF în 2016.
  8. ȚSKA Moscova este secția de handbal feminin a clubului ȚSKA din Moscova, Rusia.tenisball
tenisball

Handbal Feminin Clasament 2020-2021

În sferturile de finală ale programului de handbal feminin al Ligii Campionilor EHF, clasamentul la handbal feminin a fost următorul: Budućnost a jucat împotriva Győri și a pierdut locul în semifinale, Brest Bretagne a învins-o pe Metz și s-a calificat mai departe, Rostov-Don a pierdut în fața lui Kristiansand, iar CSM București a fost învinsă de ȚSKA Moscova, care s-a calificat în semifinale.
Astfel, cele patru finaliste sunt Győri, Brest Bretagne, Kristiansand și ȚSKA Moscova.
Pentru a paria pe jocurile din Liga Campionilor EHF sau World Handball Championship, accesați site-ul Unibet.ro. E important de menționat și faptul că pariurile sportive sunt doar o mică parte din opțiunile de pariere. Într-un casino online ai și sloturi online pe bani reali (păcănele) sau camere de poker licențiate în România.
Revenind la Liga Campionilor handbal feminin, pandemia de coronavirus a afectat ediția din 2020, cauzând anularea sferturilor de finală și chiar a finalei, astfel că în sezonul 2019-2020 nicio echipă nu a câștigat titlul. Tot datorită pandemiei de coronavirus, în funcție de reglementările naționale sau locale, autoritățile sanitare din anumite regiuni nu vor permite accesul spectatorilor în săli și tribune pe toată durata pandemiei.

RECOMANDĂRILE EXPERȚILOR NOȘTRI PENTRU CELE MAI BUNE AGENȚII DE PARIURI SPORTIVE:

DIVULGARE PUBLICITARĂ

Acest site este o resursă online gratuită care își propune să le ofere vizitatorilor săi conținut util și caracteristici de comparație folositoare. Te rugăm să reții faptul că operatorul acestui site primește compensații publicitare din partea companiilor care apar pe site, iar astfel de compensații au impact asupra locației și dispunerii în care sunt prezentate companiile (și / sau produsele lor) și, în anumite cazuri, acest aspect poate afecta evaluarea care le este atribuită. Dat fiind faptul că aceste evaluări apar pe acest site, trebuie să menționăm că evaluările se bazează pe opinia noastră subiectivă și pe o metodologie care include analiza noastră despre reputația brandului, ratele de conversie ale fiecărui brand, compensațiile plătite către noi și interesul consumatorului. Companiile listate pe această pagină NU implică niciun fel de aprobare. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest site pot fi modificate în orice moment.