background image

Pariuri box România: Cum să plasezi pariuri câștigătoare
pe un meci de box

rulette
rulette

În articolul de mai jos îți voi prezenta tot ce trebuie să știi pentru a putea plasa un pariu pe un meci de box. Spre deosebire de pariuri online din Romania pe alte evenimente sportive, în cadrul meciurilor de box opțiunile sunt destul de limitate.

Pariază pe meci box la Sportingbet și profită de bonusurile atractive oferite de casa de pariuri.

Boxul este un sport imprevizibil, astfel că un pariu plasat pe favoritul caselor de pariuri nu îți garantează câștigul biletului. Potrivit statisticilor, meciurile de box sunt câștigate de favoriți doar în 50% dintre cazuri. Cu toate acestea, nu îți recomandăm să plasezi pariuri fără a te informa despre forma celor doi sportivi și a analiza o serie de statistici.

Categorii box

În ceea ce privește boxul profesionist, pugiliștii pot concura în cadrul a 17 categorii. Acestea sunt clasificate în funcție de greutatea boxerului, de la categoria semimuscă în care participă pugiliști cu greutate de până la 47,627 kg, la cea mai spectaculoasă categorie – supergrea – peste 90,892 kg.

Pe ce meci de box pot pune pariuri?

Casele de pariuri online au o ofertă vastă de meciuri de box pe care poți paria. În oferta acestora sunt incluse meciuri de box din toată lumea. În cazul partidelor la care se pune în joc o centură, cotele de pariuri sunt disponibile și cu câteva luni înainte ca meciul să aibă loc. Mai mult, în cazul unor meciuri se poate paria chiar și înainte să se știe data și locul desfășurării partidei. Un astfel de caz este meciul de box dintre Tyson Fury și Joshua Anthony. Deși nu se știe când se va disputa, unele casele de pariuri au introdus deja meciul în ofertă, iar doritorii pot paria.

Tipuri de pariuri box Romania

  • Winner – Câștigător – Cea mai simplă modalitate de a paria pe un meci box este de a alege pugilistul care va câștiga meciul.
  • Draw no bet – Fără egal – Cotele pentru victorie sunt mai mici decât în cazul unui pariu simplu deoarece este scos din ecuație rezultatul egal.
  • Winning method – Metoda câștigătoare – De regulă, aici poți alege metoda prin pugilistul selectat se mai impune: KO – Knockout, TKO – Technical Knockout, DQ – Disqualification sau printr-o decizie la puncte. Și la acest tip de pariu vei putea alege ca meciul să fie egal.
  • Over/Under – Peste/Sub – Acest pariu face referire la numărul de runde în care se va termina meciul. Astfel, în cazul unui pariu Under 6.5, pentru ca biletul să fie desemnat câștigător, partida va trebui să nu dureze mai mult de 6 runde.
Box ring
Box

  • Round betting – Pariuri pe rundă – Poți plasa un pariu individual pe fiecare rundă dintr-un meci de box. De exemplu, vei putea paria că prima rundă este câștigată de boxerul A, în timp ce runda 2 de boxerul B.
  • Winning round group – Grup de runde câștigătoare – Alege ca un boxer să câștige runda 1-2, 3-4, 5-6, 7-8, 9-10 sau 11-12. Acest pariu este disponibil și în formatul a trei runde, de ex: 1-3, 4-6, 7-9, 10-12 sau chiar și a câte șase: 1-6, 7-12.
  • Pentru ca pariul să fie câștigător, boxerul va trebui să câștige toate rundele menționate.
  • Pariuri live box – La casele de pariuri online vei putea paria în timp ce lupta se dispută. Cotele se schimbă constant în funcție de evoluția boxerilor, astfel că este recomandat să urmărești meciul pentru a putea paria cât mai precis.

De precizat și faptul că în box, meciurile terminate la egalitate sunt destul de rare. Din acest motiv, majoritatea cotelor pentru ca doi pugiliști să termine la egalitate vor fi mai mari decât la fotbal sau alte sporturi.

Statistici meci box

Înainte de a plasa pariuri pe box trebuie să te informezi. Este foarte important să urmărești toate noutățile și informațiile apărute în presă despre pugiliști, astfel vei fi la curent cu detalii care pot schimba rezultatul partidei. De exemplu, dacă un sportiv acuză o ușoară accidentare înaintea meciului sau dacă revine după o perioadă mai mare de inactivitate, acesta va fi cotat cu șansa a doua.

Totodată, partenerii de antrenament ai fiecăruia boxer îți pot aduce informații suplimentare. În funcție de persoanele cu se antrenează, unui boxer poate să-i crească valoarea de la un meci la altul.

Campionii de box sunt cei mai ușor de urmărit, deoarece există informații suficiente despre aceștia în mediul online. La boxul amator statisticile nu sunt la fel ușor de găsit.

Potrivit Betromania, unul dintre cele mai întâlnite sfaturi ale specialiștilor în box este să nu supraestimăm forma unui pugilist. Chiar dacă acesta vine după câteva victorii obținute fără prea mare efort, trebuie să luăm în calcul și nivelul adversarilor.

Un alt aspect important este locația unde se desfășoară meciul de box. În cazul în care unul dintre pugiliști joacă în orașul natal sau în țara lui, acesta va fi mult mai motivat de fanii prezenți în tribună.

Unde poți paria pe meciuri de box?

Dacă te-am convins și vrei să studiezi un meci de box azi, atunci accesează ofertele disponibile pe SportingBet. Pentru a putea compara cotele, poți accesa și alte site-uri de pariuri online care au în oferta lor boxing sport, 888 sport și SuperBet sunt două dintre acestea. Mai mult, site-urile de pariuri transmit și live meciuri de box din lumea întreagă, astfel încât vei putea urmări partida și să pariezi în funcție de desfășurarea acesteia.

În cadrul acestora vei putea găsi și meciuri de box romanesc, însă de departe cele mai pariate și urmărite sunt cele din categoria box profesionist categoria grea.

Este important să știm că oferta de pariuri box poate să difere de la un site la altul.

Fiecare site desfășoară constant campanii și oferte pentru jucătorii noi, dar și pentru cei fideli.

RECOMANDĂRILE EXPERȚILOR NOȘTRI PENTRU CELE MAI BUNE AGENȚII DE CASĂ DE PARIURI ONLINE:

DIVULGARE PUBLICITARĂ

Acest site este o resursă online gratuită care își propune să le ofere vizitatorilor săi conținut util și caracteristici de comparație folositoare. Te rugăm să reții faptul că operatorul acestui site primește compensații publicitare din partea companiilor care apar pe site, iar astfel de compensații au impact asupra locației și dispunerii în care sunt prezentate companiile (și / sau produsele lor) și, în anumite cazuri, acest aspect poate afecta evaluarea care le este atribuită. Dat fiind faptul că aceste evaluări apar pe acest site, trebuie să menționăm că evaluările se bazează pe opinia noastră subiectivă și pe o metodologie care include analiza noastră despre reputația brandului, ratele de conversie ale fiecărui brand, compensațiile plătite către noi și interesul consumatorului. Companiile listate pe această pagină NU implică niciun fel de aprobare. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest site pot fi modificate în orice moment.