background image

Piaţa pariurilor sportive din România a fost reglementată la sfârşitul anului 2015, astfel că, astăzi, ONJN este instituţia care se îngrijeşte de buna funcţionare a caselor de pariuri sportive care acţionează pe teritoriul ţării noastre. Graţie unui sistem de autorizare bazat pe acordarea de licenţe de funcţionare, pariurile sportive din România se află la unul dintre cele mai ridicate niveluri de calitate.

Diversitatea la nivel de pariere şi calitate în opţiunile oferite jucătorilor!

Pariorii români se bucură astăzi de o piaţă de pariere în care îşi pot plasa predicţiile pe o gamă variată de tipuri de sporturi şi pariuri. Toate agenţiile de pariuri sportive acreditate de către ONJN le oferă jucătorilor multiple posibilităţi de a intra în joc pentru diverse mize şi de a se delecta cu o serie de bonusuri şi promoţii atrăgătoare.

Betromania se îngrijeşte să le recomande jucătorilor români cele mai atractive oferte în materie de pariere online, astfel încât aceştia să beneficieze de cele mai sigure şi utile oferte. Bazându-şi recomandările pe recenzii atent întocmite şi care respectă o serie de criterii de selecţie, Betromania.com le pune la dispoziţie pariorilor cele mai avantajoase opţiuni de pariere online.

Cum pot paria online?

Pentru a putea plasa pariuri pe diverse evenimente sportive aflate în oferta unei case de pariuri online trebuie să:

 • Ai vârsta legală de a paria (peste 18 ani);
 • Să te înregistrezi la una dintre agenţiile online de pariuri sportive;
 • Să-ţi dovedeşti identitatea şi să efectuezi verificarea contului de joc;
 • Să efectuezi o depunere.

Piaţa pariurilor sportive la nivel naţional este într-o permanentă extindere, în acest moment peste 1 milion de români se numără printre pariorii activi. ONJN a acreditat până în prezent 19 operatori de pariuri sportive care beneficiază de licenţă I de autorizare pentru jocuri de noroc pe segmentul de pariuri.

Casele de pariuri sportive licenţiate în România sunt o alegere sigură?

Deţinerea unei licenţe de funcţionare clasa I, valabilă pe teritoriul României îi conferă agenţiei de pariuri sportive posibilitatea de a acţiona în mod legal pentru o perioadă de 10 ani. Betromania.com ţine cont de acest criteriu important atunci când îşi întocmeşte recenziile platformelor de pariuri sportive din România. O astfel de licenţă înseamnă că jucătorul se va bucura de toate drepturile sale în mod legal, va putea plasa pariuri într-un cadru legal şi sigur, iar siguranţa datelor sale şi a modului de derulare a depunerilor/retragerilor va fi garantată în totalitate.

Tipurile de pariuri sportive şi sporturile preferate de români

Românii sunt foarte atraşi de către sporturile de echipă (fotbal, baschet, rugby, volei, handabal, etc.), dar şi de către cele individuale (tenis, box, golf, etc.). Agenţiile de pariuri sportive şi-au extins oferta, astfel încât să acopere o gamă variată de evenimente sportive, multe dintre acestea fiind considerate a avea caracter exotic (curse de bărci, curse de cai, curse de ogari, etc.). De asemenea, e-sporturile sunt o noutate care a început să atragă atenţia pariorilor români, de aceea se regăseşte în oferta majorităţii platformelor de pariuri sportive online.

Ca atare, pariurile sportive s-au diversificat şi permit plasarea unui număr ridicat de tipuri de pariuri, printre acestea cele mai populare fiind:

 • Pariurile pre-meci şi pariurile live;
 • Pariurile simple, duble şi triple;
 • Pariurile la sistem şi pariurile la sistem plus bancă;
 • Pariurile multiple.

Piaţa pariurilor sportive din România – potenţial uriaş de dezvoltare

După reglementarea situaţiei operatorilor de pe piaţa pariurilor sportive din România, pariorii români au început să parieze atât offline, cât mai ales online. Graţie simplităţii modului de pariere, a opţiunilor multiple de accesare şi a sistemului de bonusuri şi promoţii dedicate, agenţiile de pariuri sportive online atrag din ce în ce mai mulţi jucători români.

Românii pot juca 100% în mod sigur şi legal online, iar piaţa românească de pariere sportivă a generat venituri ce s-au cifrat la sume de peste 1 miliard de euro. Marele avantaj oferit de către platformele online este că un procent de 85% din aceste venituri ajung la pariori, ceea ce va permite dezvoltarea continuă a acestui segment. Numărul celor care se vor bucură de avantajele oferite de către agenţiile de pariuri online va creşte, iar previziunile specialiştilor indică o dublare în următorii 5 ani.

De ce aleg românii să parieze online?

 • Posibilitatea de a paria la orice oră, dat fiind faptul că nu există un orar de funcţionare predeterminat;
 • Existenţa unui sistem de bonusuri şi promoţii care măreşte şansa de a obţine câştiguri din pariere;
 • Lejeritatea modului de pariere şi posibilitatea de a accesa siteurile caselor de pariuri atât de pe sistemele desktop, cât şi de pe dispozitivele mobile;
 • Posibilitatea de a viziona online (prin streaming video) numeroase evenimente sportive, unele dintre acestea fiind disponibile numai prin intermediul agenţiilor de pariuri sportive.

Pariurile sportive online – avantaje la superlativ!

Agenţiile de pariuri sportive online îi atrag nu doar pe pariorii români, ci şi pe vedele din sportul românesc care îşi asociază numele de diverse branduri de pariere. Mediul online de pariere din România este o opţiune demnă de luat în calcul graţie numeroaselor avantaje oferite. Dacă îţi doreşti să pariezi în siguranţă şi să te bucuri de toate avantajele, atunci pariază online!

Concluzie

Betromania este partenerul de încredere al pariorilor români, care te va ghida pentru a alege cea mai ofertantă opţiune de pariere online din România. Alege să pariezi în siguranţă şi cu maximul de avantaje!

TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE

888sport logo
888-SPORT
Evaluare:
admiral logo
ADMIRAL SPORT
Evaluare:
Betfair - Black logo
BETFAIR SPORT
Evaluare:
superbet logo
SUPERBET-SPORT
Evaluare:
betano black logo logo
BETANO SPORT
Evaluare:

DIVULGARE PUBLICITARĂ

Acest site este o resursă online gratuită care își propune să le ofere vizitatorilor săi conținut util și caracteristici de comparație folositoare. Te rugăm să reții faptul că operatorul acestui site primește compensații publicitare din partea companiilor care apar pe site, iar astfel de compensații au impact asupra locației și dispunerii în care sunt prezentate companiile (și / sau produsele lor) și, în anumite cazuri, acest aspect poate afecta evaluarea care le este atribuită. Dat fiind faptul că aceste evaluări apar pe acest site, trebuie să menționăm că evaluările se bazează pe opinia noastră subiectivă și pe o metodologie care include analiza noastră despre reputația brandului, ratele de conversie ale fiecărui brand, compensațiile plătite către noi și interesul consumatorului. Companiile listate pe această pagină NU implică niciun fel de aprobare. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest site pot fi modificate în orice moment.