background image

Baschet pariuri – strategii, analiza meciului și ponturi utile

tenisfiled

La baschet pariurile pot fi eficiente pe termen lung dacă știi să folosești strategia potrivită. Știm că există multiple scheme pariuri baschet și că este dificil să o alegi pe cea adecvată stilului tău. Cele mai populare ponturi pariuri baschet implică parierea pe favoriți și pe outsideri. La fel de avantajoase sunt și pariurile cu handicap asiatic, mai ales atunci când este vorba despre diferențe mari de valoare între echipe.
Există o serie de factori care influențează o strategie pariuri baschet, dar unul dintre cele mai importante este cota oferită de casa de pariuri. Pentru că o cotă mare echivalează cu un câștig potențial mare, te sfătuim să vezi care sunt cele mai bune oferte și cote pe Top 10 Site-uri de Pariuri pe Baschet în 2021. Poți vedea câteva exemple de cote avantajoase la 888 Sport. Analizează meciurile înainte de a paria pentru că numai în acest mod vei plasa pariuri baschet total puncte și pariuri live cu șanse mai mari de câștig!

Meciul, structura campionatului și ponturi baschet

Dacă deja plasezi la baschet pariuri, cu siguranță că ești familiarizat cu modul de joc. Acest sport se diferențiază de alte activități sportive prin faptul că meciul are 4 reprize. În cazul în care nu știi că la meciurile de baschet nu există posibilitatea de a paria pe scor egal, atunci te poți consideră un începător la acest sport.
NBA este cel mai cunoscut campionat din lume, competiția desfășurându-se în format sezon regulat + playoff. Cu toate că este cel mai popular campionat și poți plasa pariuri baschet total puncte cu șanse mari de câștig (se marchează foarte multe puncte) și în Europa sunt campionate interesante.
Consultă Top 10 Site-uri de Pariuri Sportive Online și află unde poți plasa pariuri cu cele mai mari cote pe campionatele din Spania, Germania și Franța. În plus, folosește-te de super ponturi pariuri baschet pentru a paria pe Liga Campionilor și Euro Liga.

Analiza unui meci de baschet, baschet pariuri și ponturi baschet de folosit

Favoriții și outsiderii sunt motiv de pariuri cu șanse bune de materializare în câștiguri la meciurile pe baschet. Fiecare meci este diferit, iar analiza componenței echipelor îi poate oferi pariorului o imagine corectă despre ceea ce urmează să se întâmple pe teren. De exemplu, o echipă considerată favorită împotriva unei echipe “underdog” și care urmează să dispute un meci important în următoare etapă este foarte posibil să nu joace la scor mare.
Desigur, nu se pune în discuție victoria, dar, dacă pariezi pe numărul final de puncte, cu un pariu cu handicap, ai șanse destul de mari să ieși pe profit. Plus că, în astfel de partide este foarte posibil ca la echipa favorită să fie rulați mai mulți jucători, ceea ce crește șansele unui pariu pe “underdog”.
Punctele suplimentare marcate la finalul celei de-a 4-a reprize sunt luate în considerare de mare parte dintre agențiile de pariuri sportive. Așa că poți să te folosești de cea mai bună strategie pariuri baschet și să mizezi pe totalul punctelor marcate în ultima repriză. În cazul partidelor dintre echipe cu valori egale, poți opta și pentru “sub/peste” un anumit număr de puncte în ultimul sfert.

Bachet pariuri combinate și alte ponturi

La baschet pariuri poți să încerci și strategia cu puncte combinate. În general, în liga nord-americană de baschet numărul punctelor marcate pe meci se încadrează între 180 și 220 de puncte (poți să aplici schema lui Allen Moody – sub/peste 220). În meciurile din campionatele europene și în cele de colegiu, numărul punctelor marcate se încadrează între 120 și 160.
Nu trebuie uitat nici istoricul meciurilor dintre anumite echipe – în general, rivalitățile din sport sunt benefice pentru pariori. Astfel de partide înseamnă coșuri mai multe marcate și un număr final de puncte care, la o cotă aleasă corect, îți poate aduce niște câștiguri foarte avantajoase.
În cazul în care vrei să iei o pauză de la pariuri baschet, poți să încerci sporturile cu două reprize. Ai la dispoziție o mulțime de meciuri de fotbal pe care poți paria la casele de pariuri sportive din topul nostru. Fotbalul este unul dintre cele mai populare sporturi și le oferă jucătorilor multiple variante de pariuri la care pot fi obținute câștiguri interesante.tenisball
tenisball

Scheme pariuri baschet pe meciurile din NBA și alte competiții de baschet populare

O strategie pariuri baschet utilă pe termen lung este cea a lui Allen Moody – pariuri pe scoruri mari. În sezonul NBA 2004-2005, media punctelor pe meci era de 97, 2. Aceasta a crescut la 100 de puncte pe meci în sezonul 2008-2009, ca în sezonul 2016-2017 să ajungă la 105, 6 puncte pe meci. Analizează meciul și pariază la Casa Pariurilor baschet pe sub/peste 220 de puncte. Atunci când vrei să pariezi pe termen lung pe meciurile unei anumite echipe, ține cont de câteva ponturi pariuri baschet. Dacă vrei să plasezi un pariu “sub/peste 220” vezi care este media punctelor marcate de respectiva echipă în ultimele 5-10  meciuri.

Baschet pariuri cu super strategii pentru pariorii care vor să câștige pe termen lung

tenisgame
tenisgame

Strategiile bazate pe punctaj mare de coșuri marcate se pot dovedi ineficiente pe termen lung – o echipă care câștigă la o diferență de 5-10 puncte atunci când joacă acasă nu poate să câștige mereu la aceeași diferență (o face în numai 42,5% din cazuri). Echipele care joacă slab acasă, în 62% dintre cazuri vor reuși să câștige următoare partida disputată din postura de gazdă. Poți paria folosind strategiile Martingale (dacă ești un parior căruia îi plac mizele mari) și D’Alembert (pentru cei care nu vor să riște și au un buget mic). Folosește o strategie pariuri baschet pe care o testezi pe termen lung cu succes. Nu ezita să optezi pentru Cash Out atunci când ai dubii despre anumite ponturi pariuri baschet. Este important să studiezi cu atenție fiecare viitoare partida înainte de paria în siguranță pe meciurile tale din sportul tău favorit –baschetul!

RECOMANDĂRILE EXPERȚILOR NOȘTRI PENTRU CELE MAI BUNE AGENȚII DE PARIURI SPORTIVE:

DIVULGARE PUBLICITARĂ

Acest site este o resursă online gratuită care își propune să le ofere vizitatorilor săi conținut util și caracteristici de comparație folositoare. Te rugăm să reții faptul că operatorul acestui site primește compensații publicitare din partea companiilor care apar pe site, iar astfel de compensații au impact asupra locației și dispunerii în care sunt prezentate companiile (și / sau produsele lor) și, în anumite cazuri, acest aspect poate afecta evaluarea care le este atribuită. Dat fiind faptul că aceste evaluări apar pe acest site, trebuie să menționăm că evaluările se bazează pe opinia noastră subiectivă și pe o metodologie care include analiza noastră despre reputația brandului, ratele de conversie ale fiecărui brand, compensațiile plătite către noi și interesul consumatorului. Companiile listate pe această pagină NU implică niciun fel de aprobare. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest site pot fi modificate în orice moment.