background image

Ponturi tenis, strategii, pariuri tenis și cum să pariezi pe sportul alb

tenisfiled
tenisfield

Iată-te în fața tabelului cu pariuri tenis și cu multe așteptări de la partida care urmează să înceapă! Însă nu știi pe ce să pariezi astfel încât să obții un profit încă de la primul pariu. Să fie “peste/sub” tot meciul sau pentru un set, să optezi pentru scorul corect sau cel mai bun din trei seturi ori să îți stabilești cine va fi primul la 4 sau la 5 game-uri? Tenisul este un sport la fel de provocator ca fotbalul sau ca oricare altă activitate sportivă populară. Înainte de a plasa pariuri tenis live pe câștigătorul punctului, de exemplu, trebuie să analizezi toate elementele din joc. Poți vedea câteva exemple de cote avantajoase și meciuri profitabile de plasat pariuri la 888 Sport. Vezi care este forma jucătorilor, dacă abia au revenit după accidentări sau care este tipul turneului. Nu uita de cotele oferite pe eveniment și alege-ți cele mai bune cote cu ajutorul Top 10 site-uri de pariuri pe tenis în 2021!

Analiza meciurilor cu ponturi tenis

Orice jucător începător poate să profite folosind cele mai bun ponturi tenis azi, iar cel mai important dintre acestea este analiza meciului. Pentru cei care își doresc să parieze pe termen lung, cele mai bune sunt acele ponturi 1×2, dar pentru acest lucru este necesară studierea turneului. Revenind la analiza meciului, un factor esențial de utilizat în favoarea pariorului este procentajul la serviciu.
De asemenea, alte ponturi tenis indică luarea în calcul a numărului de puncte salvate, a mingilor utile și a numărului de greșeli neforțate ale jucătorilor. În acest fel poți să plasezi pariuri pe punctul câștigător cu o marjă foarte mare de reușită. Pariorii care preferă tenisul de masă se pot folosi de aceleași ponturi tenis de masă pentru a miza pe niște alegeri câștigătoare.

Extra ponturi tenis

Un alt aspect important în analiza meciului unde plasezi pariuri tenis este tipul de meci – masculin sau feminin. În timp ce la fete, partida durează 3 seturi, la băieți, aceasta este de 5 seturi. Pentru pariorii care vor să joace pe scorul corect sau pe câștigător în 2 sau în 3 seturi, acesta este un aspect de care este indicat să țină cont. În cazul în care preferi să plasezi pariuri tenis live, cea mai bună strategie în timpul meciului este să mizezi pe outsider. Mai ales dacă beneficiezi de cote bune cu handicap pe outsider. Pentru a aplica o astfel de strategie este indicat să optezi pentru partidele de tenis feminin (câștigătorul se stabilește în 2 seturi). Este genul de strategie care oferă rezultate pe termen lung.

Informează-te în permanență atunci când plasezi pariuri tenis!

Una dintre strategiile populare la pariuri tenis live este cea a parierii pe favorit. De cele mai multe ori reputația unui jucător de renume (așa cum sunt Simona Halep sau Roger Federer) determina pariorul să nu mai analizeze situația înainte de a paria. Un favorit care a suferit accidentări în trecut se poate confrunta cu recidive, așa că, există riscul de a abandona partida. Dacă nu ai profitat de cota Casa Pariurilor tenis pe underdog, tocmai ai pierdut un profit ușor de obținut.
Dacă pariezi la pariuri tenis, cu siguranță înseamnă că apreciezi adrenalina. Pentru cei care își doresc și mai multă adrenalină, pariurile pe fotbal reprezintă o modalitate foarte bună de extra distracție. Mai ales că poți paria cu opțiunea Cash Out la oricare din agențiile de pariuri sportive recomandate pe site-ul nostru.tenisball
tenisball

Elementele de bază în analiza unui meci de tenis – ponturi tenis

Poate că ți se pare că o partidă între un favorit și un underdog are un câștigător dinainte stabilit. Numai că, realitate este că la pariuri tenis lucrurile se schimbă de la un game la altul. Există o serie de factori pe care trebuie să îi iei în calcul, pentru că mare parte dintre ponturi tenis azi se bazează pe aceștia:

 • Tipul suprafeței pe care dispută partida și nivelul de compatibilitate al jucătorilor cu acest gen de suprafață;
 • Dacă s-au mai disputat meciuri între combatant și care este forma de moment a fiecăruia;
 • Punctele forte și cele slabe ale jucătorilor (procentul pe prima servă, pe serva a doua, tipul de joc preferat, etc);
 • Statisticile legate de cei doi jucători și despre locul, ora și vremea de la momentul disputării partidei;
 • Cât de mulți ași reușește un jucător pe meci (poți să mizezi mai mult pe acest tip de pariuri tenis la meciurile de masculin, unde numărul de ași este mai mare);
 • Viteza, disponibilitatea la efort, capacitatea de a rezista în break-uri, numărul de erori neforțate făcute pe meci și comportamentul înainte de partidă îți furnizează informații utile.

Ponturi tenis 1×2 sunt numeroase, dar atunci când vrei să mizezi la pariuri pe acest sport, urmărește meciul. Îți va oferi ocazia de a plasa pariuri tenis live cu extra șanse de profit!

Ponturi tenis, pariuri tenis și reguli de urmat atunci când pariezi la tenis

tenisgame
tenisgame

Cele mai bune ponturi tenis azi îți oferă posibilitatea de a plasa pariuri avantajoase pe termen lung:

 • Într-o partidă care nu este echilibrată, plasează un pariu ante-meci cu o miză mică pe underdog (jucătorul care nu este favorit);
 • Atunci când joci la pariuri tenis live, în cazul în care favoritul nu se desprinde în mod decisiv mizează mai mult pe câștigător în 3 seturi;
 • Partidele care se dispută între doi jucători considerați favoriți facilitează pariurile pe un număr total mai mare de game-uri jucate – de exemplu, sunt șanse mai mari ca meciul să se termine 7-6, în loc de 6-2.
 • Într-o partidă care nu este echilibrată, plasează un pariu ante-meci cu o miză mică pe underdog (jucătorul care nu este favorit);
 • Atunci când joci la pariuri tenis live, în cazul în care favoritul nu se desprinde în mod decisiv mizează mai mult pe câștigător în 3 seturi;
 • Partidele care se dispută între doi jucători considerați favoriți facilitează pariurile pe un număr total mai mare de game-uri jucate – de exemplu, sunt șanse mai mari ca meciul să se termine 7-6, în loc de 6-2.
 • Nu uita să te informezi în prealabil despre situația jucătorilor, despre forma lor, suprafața de joc preferată, dacă sunt mai buni pe prima servă sau la al doilea serviciu și ține cont de astfel de informații.
 • Nu uita să te informezi în prealabil despre situația jucătorilor, despre forma lor, suprafața de joc preferată, dacă sunt mai buni pe prima servă sau la al doilea serviciu și ține cont de astfel de informații.

Atunci când este vorba despre ponturi tenis azi, orientează-te după acei indicatori care îți permit formarea unei păreri complete pentru a plasa pariuri tenis cu șanse mai mari de realizare. Indiferent dacă optezi pentru pariuri tenis live sau ante-meci, tu ești singurul care poți să faci diferența între un pariu pierzător și unul câștigător!

RECOMANDĂRILE EXPERȚILOR NOȘTRI PENTRU CELE MAI BUNE AGENȚII DE PARIURI SPORTIVE:

DIVULGARE PUBLICITARĂ

Acest site este o resursă online gratuită care își propune să le ofere vizitatorilor săi conținut util și caracteristici de comparație folositoare. Te rugăm să reții faptul că operatorul acestui site primește compensații publicitare din partea companiilor care apar pe site, iar astfel de compensații au impact asupra locației și dispunerii în care sunt prezentate companiile (și / sau produsele lor) și, în anumite cazuri, acest aspect poate afecta evaluarea care le este atribuită. Dat fiind faptul că aceste evaluări apar pe acest site, trebuie să menționăm că evaluările se bazează pe opinia noastră subiectivă și pe o metodologie care include analiza noastră despre reputația brandului, ratele de conversie ale fiecărui brand, compensațiile plătite către noi și interesul consumatorului. Companiile listate pe această pagină NU implică niciun fel de aprobare. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest site pot fi modificate în orice moment.