888Sport – Recenzie Casa De Pariuri

Caracteristici speciale

  • Platformă sigură și sigură
  • Începutul aplicației mobile de linie
  • Suport 24/7
  • Jucați cazinou, sloturi și poker într-un singur loc
  • Tranzacții rapide și ușoare

888 este un brand foarte cunoscut în întreaga lume ca fiind una din cele mai mari companii de pariuri online.

Pariaza Acum

Introducere casa depariuri 888Sport

888 oferă o platformă integrată care include sub același acoperiș, pariuri sportive, poker și cazino. Din momentul în care a intrat pe piața online din România, popularitatea acesteia a crescut în mod constant, din ce în ce mai mult. Din cauza stucturii agenției de pariuri, aceasta are capacitatea să ofere piețe de pariuri pentru o selecție mare de sporturi și ligi din întreaga lume. Și, din moment ce românii iubesc o largă varietate de sporturi, acest lucru este un avantaj major. Un alt avantaj atractiv al acestui brand este faptul că atunci când deschizi cont la 888sport ai acces automat și în secțiunile de poker și cazino.

888Sport – pariuri, Piețe de pariuri și cote

Dacă sunteți în căutarea unor cote de pariuri competitive, 888 sport este un loc perfect să pariați. În funcție de meciul de care sunteți interesat, 888sport va încerca deseori să depășească celelalte branduri oferind cele mai bune cote, pentru meciuri importante, în special finale sau alte evenimente cruciale. Indiferent că este fotbal, tenis, baschet, sporturi cu motor, curse de cai sau sporturi care credeți că au prea puțini fani, 888sport va avea o selecție de piețe pe care să fiți gata să pariați oricând. De fapt, la 888sport sunt disponibile foarte multe sporturi unde puteți paria pe ligile inferioare, cum ar fi liga a 2-a sau chiar liga a 3-a.

Pariaza Acum

888Sport – Aplicație mobil și carcateristici suplimentare

Altă caracteristică uimitoare la 888.ro Sport este că platforma poate fi accesată și de pe telefonul mobil. În cazul în care pariezi de pe dispozitivul smartphone sau de pe tabletă, atunci 888sport este pentru este pentru tine.  Pe telefoanele mobile, platforma arată impresionant și funcționează ușor și fără probleme. Este foarte important să rețineți că 888sport oferă pariuri sportive live, astfel veți simți că adrenalina atinge cote maxime atunci când câștigați la pariuri în timp ce urmăriți evenimentele sportive preferate în direct.

888 sport – Bonus de bun venit si promoții

Când te înregistrezi la 888sport ești eligibil pentru a primi oferta de bun venit. Această ofertă este doar pentru membrii noi înregistrați.  Primești un bonus de bun venit de 100% până la 1000 de lei pentru primul depozit la pariuri sportive. În ce privește pariurile sportive online, bonusul oferit de 888 este o ofertă destul de mare în comparație cu bonusul oferit de alte agenții de pariuri și acest lucru îți va da un plus important la suma depusă ințial. Vei putea astfel, cu suma depusă și cu bonusul de bun venit să pariezi pe și mai multe evenimente sportive.

Pariaza Acum

Suport 888 in Romania

Departamentul de suport de la 888sport este foarte prietenos și profesionist. Există întodeauna cineva cu care să vorbiți și care să vă ofere asistență 24/7. Operatorii 888 oferă asistență prin email, chat online sau prin telefon. Este inutil să spunem, că toți operatorii departamentului de suport vorbesc limba română.

Depuneri și retrageri

888.ro Sport a fost creat special pentru pariorii din Romania. Avantajul principal al acestui lucru este că toate aspectele tehnice pentru înregistrarea pe un site de pariuri sportive sunt perfect potrivite pentru pariorii români. Acest lucru este valabil și pentru utilizarea platformei, în general, și în ce privește tranzacțiile și depunerile. Există un număr mare de metode de plată disponibile, inclusiv Visa, Mastercard, Neteller, PaySafeCard, Skrill, Wire Transfer și altele. Nu există nici un motiv pentru care ați avea rețineri să faceți tranzacții pe platforma acestei agenții de pariuri.

Concluzia noastră despre 888 în România

Platfroma 888.ro Sport este câștigătoare. Este combinația perfectă dintre cote competitive, un sistem de meniuri ușor de navigat și o selecție uriașă de sporturi și piețe de pariuri.  Adăugați la aceasta un bonus de bun venit atractiv și promoții permanente pe toată perioada anului sportiv și veți începe să înțelegeți de ce 888sport a devenit una din cele mai favorite agenții de pariuri sportive printre pariorii români.

Pariaza Acum

Nu ai găsit ceea ce ai căutat? Apasă aici pentru a verifica selecţiile noastre de top de la casele de pariuri sportive…

888sport banner