888poker – Recenzia Completă

Caracteristici speciale

  • Bonus de bun venit de 100% până la 3000 Ron
  • Aplicaţii dedicate pentru mobil (IOS şi Android)
  • Turnee online cu premii fabuloase
  • Club VIP cu premii şi recompense surpriză
  • Sistem unic de provocări şi misiuni pentru acumulare de puncte

Software & Grafică

888poker îţi oferă posibilitatea de a te bucura de o experienţă captivantă atunci când joci poker online. Graţie software-ului de calitate superioară, îţi poţi instala programul de online poker în doar câteva minute. Grafica este una excelentă, iar faptul că perspectiva din camerele de joc este una 3D îţi permite să te bucuri de jocul tău favorit la cele mai înalte standarde de calitate. Instalarea programului este rapidă atât pe desktop, cât şi pe mobil (888 poker îţi oferă o aplicaţie de mobil dedicată, atât pentru IOS, cât şi pentru Android).

Bonusuri

Imediat ce te-ai înregistrat la 888 poker şi ai efectuat primul tău depozit vei beneficia de un bonus de bun venit a cărui valoare este un procent de 100% din depunere. Limita maximă este de 3000 Ron, bonusul fiind alocat jucătorului în termen de 72 de ore de la realizare depunerii. Trebuie ţinut cont de faptul că bonusul se acordă în tranşe de 40 Ron pe baza acumulării de puncte bonus (tranşa este virată la 100 de puncte bonus).

Joacă Acum

Tipuri de jocuri de poker

Software-ul dedicat de Online poker îţi permite să joci cele mai interesante versiuni de poker: Texas Hold’em, Omaha Hi, Omaha Hi-Low, 7-Card Stud, 7-Card Stud. Jucătorilor începători 888 poker le oferă informaţii despre fiecare joc în parte pentru a se putea bucura la maxima intensitate le fiecare variantă în parte. Indiferent de alegerea făcută (Omaha Hi, 7-Card Stud sau Texas Hold’em), camerele 888poker te vor cuceri definitiv cu realismul lor.

Turnee

Fiecare moment petrecut în camerele 888poker te va relaxa complet. Există mai multe tipuri de turnee online la care poţi juca. Ai de ales între un MTT (turnee la mese multiple) pentru super adrenalină, Heads Up (turnee de 1vs 1), Sit and Go (în care participă un număr limitat de jucători) sau Bounty (turnee în care jucătorul este recompensat cu un bonus pentru fiecare concurent eliminat). În plus, pentru şi mai multă adrenalină şi distracţie, turneul Snap Poker este cea mai interesantă alegere!

Free-rolls

În plus, în cadrul pachetului de bun venit mai poţi primi free roll-uri în valoare de $1000, iar pentru pentru primele depozite poţi câştiga şapte free roll-uri în valoare de $500. Pe baza acestor free roll-uri de la 888 poker poţi participa la turneele “$ 1,000 Depositors’ Freeroll” şi $ 500 First Depositors’ Freerolls” în mod gratuit.

Joacă Acum

Asistenţă Clienţi

Chiar dacă nu oferă atât de multe canale de comunicare cu clientul precum alte platforme de poker, 888 poker îţi pune la dispoziţie metodele clasice de contact. Astfel, prin intermediul telefonului şi al emailului vei intra în legătură cu un personal amabil şi profesionist. Serviciile sunt disponibile în intervalul orar 8-24, de luni până duminică.

Depuneri & Retrageri

888poker îţi oferă un mix de metode de plată care sunt foarte populare, ceea ce-ţi oferă posibilitatea de depune şi retrage sume de bani la orice oră. Poţi folosi cardurile (debit şi credit) de la Mastercard şi Visa, transferul bancar şi metodele de plată alternative Paysafecard, Skrill şi Neteller. De menţionat că toate aceste metode de depunere pot fi utilizate şi la retragere, cu excepţia Paysafecard. Tranzacţiile sunt securizate şi confidenţiale, aşa că te poţi bucura de cele mai înalte standarde de siguranţă la 888 poker

Concluzie

La 888poker vei găsi cele mai interesante versiuni de online poker (Hold’em şi Omaha Hi fiind printre cele mai captivante) şi o serie de promoţii şi turnee care îţi vor pune adrenalina în mişcare. Vei beneficia întotdeauna de siguranţă şi securitate graţie serviciului de asistenţă clienţi şi a metodelor sigure de plată. Iar software-ul dedicat 888 poker şi bonusurile îţi vor oferi mereu garanţia că te vei bucura de partide de poker de cea mai înaltă calitate!

Joacă Acum

Nu ai găsit ceea ce ai căutat? Apasă aici pentru a verifica selecţiile noastre de top de la poker online…

888poker banner