Admiral.ro Pariuri Sportive – recenzia completă

Caracteristici speciale

  • Tip&Cash – depunere şi retragere a banilor direct de la agenţiile stradale ale acestui operator, chiar dacă ai câştigat online
  • Bonus de bun venit de până la 1000 Ron, bonus de recomandare în valoare de 100 Ron şi acces la numeroase alte promoţii
  • Pieţe de pariere variate care cuprind cele mai cunoscute sporturi, precum şi o serie de alte evenimente din politică
  • sau sporturi exotice
  • Un serviciu de pariere 100% legal şi licenţiat

Lansată în mediul online destul de recent (ca urmare a licenţei nr. L1203425W001180), platforma de pariuri sportive Admiral beneficiază de o vastă experienţă în acest domeniu ca urmare a activităţii sale desfăşurată până în prezent în mediul offline.

Pariaza Acum

Introducere Admiral Pariuri in Romania

În România, compania care rulează software-ul uneia dintre cele mai cunoascute companii de profil la nivel mondial, Novomatic, are cea mai extinsă reţea de săli de pariuri terestre.

Astfel, în acest moment, Admiral îşi pune în valoare întreaga experienţă acumulată în mediul offline şi le oferă jucătorilor români o nouă oportunitate online. Bazându-se pe o platformă dezvoltată de către Novomatic, versiunea online a acestei case de pariuri sportive offline încearcă să se ralieze ofertei competitorilor, oferindu-le clienţilor săi o multitudine de promoţii, bonusuri şi pieţe de pariuri.

Admiral Pariuri Piețe de pariuri și cote

În ceea ce priveşte pieţele de pariuri, oferta Admiral se axează în principal pe sporturile cunoscute şi îndrăgite de către români, la mare cinste aflându-se fotbalul, tenisul, handbalul, rugby-ul, sporturile americane, boxul şi MMA-ul. În plus, sporturi mai puţin cunoscute, precum trotting, bandy, floorball şi pesapallo se regăsesc în oferta actuală a operatorului Admiral, alături de evenimente din politică, pe care poţi plasa pariuri.

Fiecare eveniment sportiv beneficiază de mai multe tipuri de pariuri, putându-se plasa atât pariuri pre-meci, cât şi live. Cotele oferite jucătorilor se apropie de nivelul competitorilor, în special în cazul evenimentelor sportive importante, astfel încât există doar o foarte mică diferenţa între cotele Admiral şi cele ale celorlalte platforme online de pariuri sportive. Desigur, mai este loc de îmbunătăţiri în acest sector, dar, ţinând cont că platforma online abia a fost lansată, aceste mici impedimente vor fi înlăturate în viitorul apropiat, iar Admiral se va ridica la nivelul ofertei offline.

Pariaza Acum

Pariuri pe mobil și carcateristici suplimentare Admiral.ro

Nu există o aplicaţie mobilă dedicată (deşi aceasta este în pregătire pentru sistemul de operare iOS), dar platforma de pariuri sportive este optimizată pentru terminalele portabile.

Admiral Pariuri Sportive Bonus de bun venit si promoții

Valoarea bonusului de bun venit este de 100% din suma de depozit (depunerea minimă are o valoare de 30 de Ron) şi poate ajunge până la 800 Ron. Acestei sume i se adaugă 200 Ron la verificarea identităţii contului de joc (după depunerea documentelor solicitate de către serviciul de asistenţă clienţi şi analizarea acestora). Suma primită bonus trebuie rulată de 10X pentru a putea fi retrasă (la meciuri cu o cotă de minim 2.0, pariuri multiple, simple şi cumulate, exceptate fiind pariurile în sistem). Ia chiar acum bonusul de bun venit în valoare de 1000 Ron de la Admiral!

Alături de acest bonus, jucătorii mai pot primi un bonus de recomandare (în valoare de 100 Ron pentru fiecare jucător recomandat şi care a bifat condiţiile impuse de către casa de pariuri sportive Admiral), dar acces la diverse promoţii, aşa cum este câştigarea unei super maşini la efectuarea unui depozit de minim 100 Ron.

Pariaza Acum

Suport

Serviciul de asistenţă clienţi Admiral răspunde cu promptitudine solicitărilor clienţilor (timpul maxim de răspuns este de 60 minute), accesarea acestui serviciu fiind posibilă prin intermediul emailului şi telefonic. Nu există un serviciu activ de chat live, dar, cu siguranţă că acest impediment va fi rezolvat în scurt timp (oricum, celelalte opţiuni de contact sunt disponibile în fiecare zi a săptămânii, între orele 10-22).

Admiral.ro Depuneri și retrageri

Pe lângă forma de depunere/retragere Tip&Cash (direct la agenţiile terestre Admiral), acest operator online de pariuri sportive le oferă clienţilor săi posibilitatea de a depune şi retrage în condiţii de maximă siguranţă folosind cele mai populare metode de plata online, aşa cum sunt cardurile de credit/debit Visa şi Mastercard, metodele de transfer alternative Paysafecard, Skrill şi Neteller sau transferul bancar.

Concluzia noastră despre Admiral în România

Admiral este unul dintre cele mai prestigioase servicii pariuri sportive offline care şi-a lansat recent şi o platformă online. Beneficiind de o vastă experienţă în domeniul pariurilor sportive, agenţia online Admiral le oferă membrilor săi numeroase bonusuri, promoţii, pieţele de pariere şi cote avantajoase. Îmbunătăţindu-şi în permanenţă serviciile oferite, agenţia de pariuri sportive online Admiral îşi propune să devină una dintre cele mai importante platforme de pariere sportivă din mediul online românesc!

Pariaza Acum

Nu ai găsit ceea ce ai căutat? Apasă aici pentru a verifica selecţiile noastre de top de la casele de pariuri sportive…

admiral banner