Betstars Pariuri Sportive – Recenzia Completă

Caracteristici speciale

  • In-play pariuri
  • Jackpoturi progresive uriașe
  • +200 jocuri sloturi
  • Echipa de suport profesionist

Licenţiată în România pe baza licenţei nr. L1160658W000323, agenţia de pariuri sportive online Betstars beneficiază de suportul Pokerstars, unul dintre liderii în materie de inovaţie în pokerul şi jocurile de cazinou online.

Pariaza Acum

Introducere Betstars.ro

Graţie dezvoltării unui software de calitate, casa de pariuri online Betstars le oferă jucătorilor săi posibilitatea de a beneficia în permanenţă de actualizarea în timp real a cotelor pentru fiecare piaţă de pariuri, precum şi de a primi unele dintre cele mai generoase oferte pentru o gamă variată de sporturi. În plus, spre deosebire de alte platforme de pariere online, acest brand le oferă membrilor săi o multitudine de provocări în exclusivitate.

Betstars – Piețe de pariuri și cote

În cadrul platformei Betstars sunt disponibile 25 de pieţe de pariuri şi o piaţa specială care conţine pariuri pe genul şi prenumele copiilor, pe evenimente politice sau de divertisment din industria show-urilor TV ori pe pieţe speciale din Premier League, aşa cum este Sack Race. Pieţele de pariuri clasice cuprinde campionatele de fotbal din cele mai importante competiţii locale şi internaţionale, campionatele de handbal, volei, baschet sau hochei, precum şi întreceri din ciclism, boc, UFC, fotbal american şi australian, hipism, golf, tenis, darts sau jocuri electronice.

Meciurile de fotbal, de exemplu, beneficiază între 37 şi 102 opţiuni de pariere pentru pariurile live, iar parierea în cadrul opţiunii exclusiviste Spin & Bet, valoarea cotelor creşte într-un raport de 1:3 (o şansă din trei beneficiază de cote mărite), iar maximul este de 10X cote mărite. În cazul anumitor sporturi (pentru cele mai cunoscute), cotele de pariere sunt mai ridicate decât la celelalte agenţii de pariuri sportive online, în timp ce pentru sporturile mai exotice, cotele sunt mai ridicate. Raportat la celelalte case de pariuri online, Betstars oferă cote destul de atractive, uşor mai scăzute, dar compensează prin numeroasele promoţii sau provocări, aşa cum este Spin & Bet.

Pariaza Acum

Pariuri mobil la Betstars și carcateristici suplimentare

Pentru pariorii care îşi doresc să fie tot timpul în contact cu pariurile plasate şi cărora le place să parieze în special live, Betstars le pune la dispoziţie una dintre cele mai avansate aplicaţii pentru iOS şi Android. Disponibilă atât pentru telefoanele inteligente, cât şi pentru tabletă, această aplicaţie îţi oferă atât posibilitatea de a paria pre-meci, cât şi-n timpul desfăşurării acestuia, având la dispoziţie toate opţiunile de pariere care sunt disponibile şi pentru versiunea de desktop. Ceea ce este foarte important este ca această aplicaţie beneficiază de stabilitate şi este configurată excelent, astfel încât nu vei întâmpina niciun fel de probleme atunci când pariezi.

Betstars Bonus de bun venit si promoții

Valoarea bonusului de venit la Betstars este oferită sub forma unor pariuri gratuite a căror valoare este de $/£/€20 (suma minimă care se depune este de $/£/€10), iar pentru retragerea acestei recompense în contul de joc trebuie îndeplinite anumite condiţii de rulaj (pariurile plasate trebuie să aibă o cotă de minim 2, în termen de 7 zile). Valoarea bonusului de înregistrare nu este dintre cele mai ridicate, comparativ cu restul competitorilor, dar Betstars compensează din plin cu numeroasele pariuri de tip acumulator pentru fotbal, tenis şi sporturile americane, care îţi oferă şansa de mărire a câştigurilor de până la 100%. Una dintre cele mai interesante promoţii este cea bazată pe Provocări, pariorul având posibilitatea de a câştiga diverse premii, de la câştiguri în bani şi până la bilete şi bonusuri surprinzătoare.

Pariaza Acum

Suport

Betstars beneficiază de unul dintre cele mai profesioniste servicii de asistenţă clienţi, disponibilitatea şi promptitudinea fiind caracteristicile de bază ale Serviciului Clienţi al acestui operator. Chat-ul live şi serviciul de email sunt excelent dublate de ajutorul oferit pe reţelele de socializare şi prin intermediul secţiunii FAQ

Depuneri și retrageri la Betstars.ro

Această platformă de pariuri sportive online colaborează cu cele mai populare metode de plata (depunere/retragere), precum portofelele electronice de la Skrill, Neteller şi Paysafecard, cardurile de card Visa şi Mastercard şi transferurile bancare local şi direct.

Concluzia noastră despre BetStars în România

Beneficiind de numeroase avantaje (o platformă de pariere pentru mobil foarte stabilă şi complexă, un serviciu de asistenţă clienţi foarte profesionist şi pieţe de pariuri cu cote exclusiviste şi promoţii special), Betstars reprezintă una dintre cele mai atractive case de pariuri online sportive din România.

Pariaza Acum

Nu ai găsit ceea ce ai căutat? Apasă aici pentru a verifica selecţiile noastre de top de la casele de pariuri sportive…