Favbet.ro – Recenzie Casa De Pariuri

Caracteristici speciale

  • Bonus la Biletele Zilei
  • Top evenimente Cybersport
  • Cote mari
  • Sporturi virtuale variate
  • Bonusuri și promoții regulate

Introducere Casa De Pariuri Favbet.ro

Favbet România este operat de compania Favbet Online SRL în baza deciziei ONJN nr. 811/2020 (licența nr. L1200662W001197, valabilă până la 30 aprilie 2030). Platforma de iGaming oferă secțiune de pariuri sportive și casino, precum și loto. Jucătorii se pot înregistra gratuit, de pe desktop sau mobil (aplicații mobile iOS și Android, site optimizat pentru mobil).

Favbet.ro – Pariuri, Piețe De Pariuri Și Cote

Selecția de sporturi pe care se poate paria la Favbet România este variată, în prim plan fiind fotbalul. Cele mai importante campionate de fotbal la nivel global sunt disponibile pe această platformă de pariuri sportive, alături de ligile și competițiile sportive de pe toate continentele.

Pe lângă fotbal, la Favbet se poate paria pe Cybersport (ESL Pro League, DOTA 2, Overwatch, League of Legends, Starcraft 2, Counter Strike: Global Offensive), MMA, Formula 1, baschet, tenis, volei, handbal și multe alte sporturi.

Piețele sportive sunt variate, astfel că pariorii pot să plaseze pariuri pe opțiunile de bază (1×2, șansă dublă, peste/sub, par/impar, handicap, etc), pe goluri sau pe repriză. Jucătorul își poate alege dintre Biletele Zilei, pe care își poate adăuga propriile pariuri.

Nu există posibilitatea de a urmări meciurile prin live streaming, jocurile fiind disponibile în format animat bidimensional, dar cu numeroase statistici, rezultate comparate și opțiunea grafic cronologic. Platforma cu rezultate live este susținută de către SportRadar.

Cotele oferite de către agenția de pariuri sportive online Favbet sunt de nivel mediu, cu cote mărite pentru evenimentele majore ale zilei (Mega Cota). De asemenea, Biletul Zilei beneficiază de un bonus special de 10%. În general, cotele acestui operator de pariuri live și pre-meci sunt decente în raport cu oferta competitorilor.

Pariaza Acum

Favbet.ro – Aplicație Mobil Și Caracteristici Suplimentare

Operatorul de pariuri sportive în cotă fixă le oferă membrilor săi aplicații mobile dedicate pentru sistemele de operare iOS și Android. Descărcarea și instalarea aplicațiilor se realizează din magazinele App Store și Google Play (trebuie apăsat butonul “Descarcă aplicația noastră”).

Aplicațiile dispun de acces nelimitat la secțiunea de pariuri sportive, permit plasarea de pariuri pre-meci și live, inclusiv parierea cu Biletele Zilei. Jucătorul poate să efectueze depuneri și retrageri, să contacteze serviciul de suport clienți și, în general, beneficiază de aceleași caracteristici ca în cazul variantei pentru desktop.

Favbet.ro – Bonus De Bun Venit Și Promoții

Noii membri ai platformei de pariuri sportive Favbet România beneficiază de un bonus special de 100% din prima depunere, până la 1000 Lei. De asemenea, aceștia vor primi și un free bet fără riscuri în valoare de 100 Lei. Pentru a beneficia de această ofertă este necesară efectuarea unei depuneri de minim 20 Lei, plasarea de pariuri cu o cotă cuprinsă între 1.50 și 5.00 (nu sunt acceptate pariurile de tip sistem, opțiunea Mega Cota și Pariu Șansă).

Sunt acordate Pariuri fără Risc pentru cei care pariază pe minim 6 evenimente pe bilete multiple/mixte, dar și free bet-uri de 20 Lei pentru pariorii care mizează pe minim 3 evenimente cu cote mari. Jucătorii care optează pentru Biletele Zilei/ Multiplul Zilei primesc un bonus de 10%.

Suport Favbet.ro

Departamentul de asistență clienți Favbet Sport poate fi contactat prin intermediul opțiunilor de chat live și email. În timp ce suportul prin email este disponibil non-stop, serviciul de contact pe chat-ul live le stă la dispoziție membrilor în intervalul orar 10-17, de luni până vineri.

Pariaza Acum

Depuneri Și Retrageri

Mastercard, Visa, Skrill și Neteller sunt metodele de plata disponibile la Favbet Sport România. Jucătorii pot efectua depuneri de minim 20 Lei și de maxim 12.500 Lei și pot retrage sume de minim 50 Lei și maxim 9000 Lei. Termenul de procesare a solicitărilor de retragere este de maxim 3 zile lucrătoare.

Concluzia Noastră Despre Favbet.ro În România

Favbet este una dintre agențiile de pariuri sportive licențiate de ONJN, care se bazează pe o ofertă variată de sporturi și piețe sportive, oferindu-le membrilor o platformă securizată SSL, disponibilă atât pe desktop, cât și pe tabletă și mobil. Dispune de aplicații dedicate iOS și Android, metode de plata sigure și le pune la dispoziție clienților un serviciu de asistență prin intermediul chat-ului live și emailului.

Poți plasa pariuri sportive pre-meci sau live, poți urmări evenimentele sportive în format grafic, cu o mulțime de statistici și comparații și beneficiezi de cote mari (Mega Cote), precum și de bonusuri și promoții ce constau în pariuri fără risc și cash. Înregistrarea este rapidă, la fel ca depunerile, astfel că, de îndată ce ai devenit membru Favbet România, să poți începe să pariezi în siguranță!

Pariaza Acum

Nu ai găsit ceea ce ai căutat? Apasă aici pentru a verifica selecţiile noastre de top de la casele de pariuri sportive…