Gameworld.ro – Recenzie casa de pariuri

Caracteristici speciale

 • In-play pariuri
  Jackpoturi
 • progresive uriașe
 • +200 jocuri sloturi
 • Echipa de suport profesionist

Ne pare rău, dar acest operator nu mai desfășoară activități în România. Dacă vrei să ai parte de o experiență de joc intensă, de bonusuri atractive și de jocuri speciale, un plus de adrenalină și extra șanse de câștig, încearcă și secțiunea de pariuri sportive 888 Sports!

Te rugăm să verifici recenzia cazinoului 888 Pariuri pentru mai multe informaţii.

Pariaza Acum

Introducere Gameworld

Licențiată de către ONJN conform deciziei nr. 2577/28.12.2016 și având o licență oficială din Malta (nr. L1162106W000656), această agenție online de pariuri oferă o gamă diversificată de cote și piețe de pariuri pre-meci și live, precum și promoții și bonusuri interesante pentru orice parior.

Piețe de pariuri și Cote

Agenția online Gameworld îi premiază pe cei cărora le place să mizeze pe pariurile multiple, aceștia beneficiind de posibilitate a câștiga cu până la 30% în cazul plasării unor astfel de pariuri. Cotele de pariere sunt mult mai avantajoase pentru genul acesta de pariuri (între 5% și 30%), ceea ce poziționează această agenție online printre cele mai generoase în cazul pariurilor multiple. În ceea ce privește piețele de pariuri, acestea sunt cele mai populare printre pariorii români (nu se regăsesc pariuri din zona sporturilor exotice, dar jucătorii pot paria pe evenimente din e-sports). Comparativ cu alte case de pariuri sportive online, Gameworld excelează în partea de pariuri multiple și se menține la un nivel decent în ceea ce privește cotele oferite și piețele de pariuri.

Pariuri pe Mobil și Caracteristici suplimentare

Unul dintre elementele care îi lipsește acestui portal de pariuri sportive licențiat este o aplicație dedicată pentru dispozitivele mobile. Chiar dacă site-ul este optimizat pentru parierea de pe mobil, o aplicație special dedicată celor care preferă să-și plaseze predicțiile chiar și atunci când se află în mișcare este mai mult decât necesară. Un alt minus al acestei case online de pariuri sportive este lipsa posibilității de a urmări evenimentele sportive live (nu există un serviciu de streaming video). În rest, Gameworld este asemenea celorlalte agenții online de pariuri, având un site care se încarcă rapid și oferind diverse posibilități de pariere.

Gameworld Bonus de bun venit si promoții

În această privință, Gameworld se remarcă printr-o gamă bogată de bonusuri:

 • Prima recompensă este în valoare de 20 Ron, sub forma unui bonus fără depunere, atunci când te înregistrezi pe site.
 • Bonusul acordat cu ocazia primei depuneri efectuare are o valoare de până la 850 Ron (trebuie să știi că depozitul minim este de 50 Ron, iar ceea ce este mai avantajos este că nu sunt impuse condiții de rulaj pentru retragerea bonusului).
 • Un alt bonus acordat de Gameworld este cel sub forma pariurilor gratuite, a căror valoare poate ajunge până la maxim 300 Ron.
 • Pentru fiecare recomandare a agenției online Gameworld și prieten care se înscrie și respectă condițiile impuse, vei primi 100 Ron.

În plus, opțiunea Cash Out este disponibilă atât parțial, cât și total, ceea ce ridică foarte mult nivelul acestei case de pariuri în ceea ce privește avantajele oferite jucătorilor.

Suport

Singura modalitate de a intra în contact cu serviciul de asistență clienți Gameworld este prin intermediul emailului. Nu există chat activ ori un număr de telefon de contact, dar există posibilitatea de a intra în contact prin intermediul rețelelor de socializare.

Depuneri și retrageri

Pariorilor le sunt oferite patru dintre cele mai utilizate opțiuni de plată:

 • Cardurile de debit/credit Mastercard și Visa
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard

Nu sunt percepute comisioane pentru depunerea sau retragerea sumelor, iar valoarea minimă a unei depuneri/retrageri este de 50 Ron, în timp ce limita maximă per retragere/depunere este de 50,000 Ron.

Concluzii Gameworld Romania

Gameworld se remarcă printr-o serie generoasă de avantaje oferite sub forma pariurilor multiple cu câștiguri mărite și a bonusurilor variate (bonusul de depunere nu are condiții de rulaj și poate ajunge până la 850 Ron). În ceea ce privește minusurile, acestei agenții online de pariuri sportive îi lipsesc aplicația pentru mobil, un serviciu de streaming live, dar și o ofertă mai diversificată în ceea ce privește piețele de pariere. Per ansamblu, Gameworld este o casă de pariuri sportive online de nivel mediu, în care poți plasa oricând pariuri multiple și să te bucuri de câștiguri cu până la 30% mai mari! Pariază și tu acum la Gameworld!

Nu ai găsit ceea ce ai căutat? Apasă aici pentru a verifica selecţiile noastre de top de la casele de pariuri sportive…

gameworld banner