Betfair Romania – Recenzie casa de pariuri

Caracteristici speciale

  • Platformă sigură și sigură
  • Jocul mobil
  • Suport 24/7
  • Cote sporite de pariere
  • Promoții unice

Dacă nu sunteți complet nou în ceea ce privește pariurile sportive online, probabil ați auzit de Betfair. Aceasta este una din cele mai bune case de pariuri online și este una din agențiile care oferă servicii de pariuri licențiate pariorilor români.

Pariaza Acum

Introducere Betfair pariuri Romania

Primul lucru pe care îl veți observa la Betfair este designul meticulos, plăcut, curat și adaptat oricărei rezoluții. Betafair are un stil organizat și foarte curat, ceea ce face ca utilizarea platformei să fie o adevărată plăcere. Există peste 30 de tipuri de sporturi oferite, iar toate aceste categorii de sport sunt împărțite în ligi, astfel că la final ajungeți la o selecție impresionantă de meciuri și evenimente sportive pe care puteți face pariuri. De asemenea, Betfair are o aplicație excelentă care vă permite să pariați pe sporturile preferate oricând și oriunde.

Piețe de pariuri și cote la Betfair

Cu Betfair aveți acces la mai multe evenimente sportive decât veți avea nevoie vreodată. Indiferent dacă sunteți interesați să pariați pe ligile sau evenimentele sportive interne ori pe cele  internaționale, la Betfair veți găsi sigur pariul pe care doriți să-l faceți, indiferent de sportul pe care doriți să pariați sau tipul de pariu efectuat. Deoarece este una din cele mai mari case de pariuri online din lume, Betfair va avea întotdeauna grijă să ofere cele mai bune cote pentru numeroase tipuri de sport.

Pentru evenimentele sportive importante, veți avea întotdeauna cele mai bune cote pentru cele mai importante piețe de pariuri, astfel că atunci când doriți să jucați și să pariați pe campionatele puternice din Europa sau din orice altă zonă a lumii, casa de pariuri online Betfair este alegerea corectă. Pentru evenimente specifice, există o varietate de piețe de pariuri oferite, în felul acesta veți avea mai multe opțiuni în ce privește alegerea unor evenimente câștigătoare.

Pariaza Acum

Betfair Pariuri aplicatie mobil și carcateristici suplimentare

Betfair are o aplicație de mobil impresionantă, care arată și funcționează uimitor de bine. Indiferent dacă doriți să pariați folosind tableta, de pe canapea, sau de pe telefonul mobil în timp ce sunteți în drum spre serviciu, aplicația Betfair nu va dezamăgi niciodată. Aplicația de mobil este foarte bine gândită iar plasarea pariurilor în timp ce sunteți plecat de acasă devine o simplă formalitate. Nu va mai trebui să pierdeți niciodată un meci sau un pariu care ar poate fi câștigător!

Betfair Pariuri Bonus de bun venit si promoții

Promoțiile Betfair constau într-un echilibru perfect al promoțiilor oferite, atât pentru membrii noi cât și pentru cei care au deja cont aici. Oferta de bun venit pentru membrii noi constă într-un bonus 100% Bonus Pânâ La 1000 Ron, Până la 550 Ron iar pentru cei care fac pariuri pe fotbal, există promoția “pariezi 125, primești 25 gratis”, promoție care poate fi folosită săptămânal. Există și alte premii suplimentare care sunt acordate pentru predicții corecte, astfel că, dacă pariurile dvs. sunt câștigătoare, acestea vă vor aduce și mai mulți bani.

Pariaza Acum

Asistență Clienți

Betfair deține un centru de asistență sofisticat cu informații despre aproape orice subiect la care v-ați putea gândi. Dacă aveți nevoie să contactați echipa de asistență, puteți face acest lucru prin chat online sau email. Betfair oferă asistență prin chat online și susțin că veți avea un răspuns de la unul din reprezentanții echipei de suport în doar 60 de secunde. Dacă preferați să trimiteți un email, un reprezentant Betfair va reveni cu un răspuns la solicitarea dumneavoastră într-un interval de 8 ore, timpul mediu de răspuns, totuși de obicei acest timp va fi mult mai scurt.

Betfair Pariuri online – Depuneri și retrageri

Betfair oferă membrilor săi un număr mare de metode de plată din care pot alege. Oricare ar fi metoda preferată, probabil că este acceptată aici, făcând astfel ca depunerile și retragerile dumneavoastră să fie efectuate cu ușurință și rapiditate.  Pentru detalii despre cum puteți face tranzacții sau dacă aveți întrebări despre metodele de plată, trebuie doar să verificați secțiunea de asistență de pe pagina web a site-ului Betfair.

În concluzie Betfair în Romania

Betfair este un lider mondial în industria pariurilor sportive și nu este o surpriză odată ce ați încercat serviciile lor. Platforma Betfair este soluția completă pentru orice parior – o selecție imensă de evenimente sportive de calitate; o mulțime de piețe de pariuri din care puteți alege; de departe cea mai bună aplicație pentru dispozitive mobile și beneficii foarte bune pentru pariorii loiali. Astfel, dacă sunteți în căutarea unei case de pariuri serioase, cu siguranță Betfair nu vă va dezamăgi.

Pariaza Acum

Nu ai găsit ceea ce ai căutat? Apasă aici pentru a verifica selecţiile noastre de top de la casele de pariuri sportive…