Circus ro – Păreri Casă De Pariuri

Caracteristici speciale

  • In-play pariuri
  • Jackpoturi progresive uriașe
  • +200 jocuri sloturi
  • Echipa de suport profesionist

Circus ro oferă o gamă variată de jocuri de cazino, de la versiunile clasice de jocuri de masă și jocuri de cărți până la jocuri tematice de mare succes ca jocul video slot Guns ‘n Roses de la NetEnt.

ne pare rău, dar acest operator nu mai desfășoară activități în România. Dacă vrei să ai parte de o experiență de joc intensă, de bonusuri atractive și de jocuri speciale, un plus de adrenalină și extra șanse de câștig, încearcă și secțiunea de pariuri sportive 888 Sports!

Te rugăm să verifici recenzia cazinoului 888 Pariuri pentru mai multe informaţii.

Pariaza Acum

Introducere în Pariuri Circus sport

Circus este o platformă de pariuri online, care oferă o gamă largă de opțiuni de pariere potrivite în mod special pentru pariorii din România. Casa de pariuri online Circus este o platformă de pariuri completă care oferă o varietate de sporturi și caracteristice unice care sporesc experiența generală în ce privește pariurile sportive.

Circus ro oferă și pariuri live pentru ca membrii săi să poată paria pe evenimentele sportive care au loc în acel moment. Toți membrii au acces la un program de statistici sofisticat care arhivează în baza de date istoria performanțelor sportive, permițându-vă astfel să luați decizii mai corecte în ceea ce privește pariurile efectuate de dvs. Circus are de asemenea un cazinou online impresionant care poate fi destul de distractiv atunci când sunteți în pauză la serviciu,  pur și simplu doriți să vă recreați în compania celor mai bune jocuri slot ori când jucați la ruletă în compania dealerilor de la mesele de cazino live.

Sporturi de Circus pariuri piete si cote

Circus.ro Sport oferă o selecție foarte mare din toate categoriile și tipurile de sport. Cele mai populare, după cum probabil ați ghicit sunt: fotbal, tenis, baschet, handbal și hochei pe gheață. Dar la Circus găsiți mult mai mult. Aici găsiți și sporturile americane ca: baseball, sporturi cu motor, box, ciclism și multe alte sporturi, trebuie doar să accesați secțiunea de sport de pe site. Fiecare sport este împărțit în ligi, astfel că veți avea mai multe secțiuni de explorat din diferite sporturi pe care puteți paria. Circus oferă cote foarte competitive pentru a se asigura că jucătorii continuă să se întoarcă pe site, în plus diferența de cote dintre ei și alte site-uri vă ajută pe termen lung să faceți și mai mult profit.

Circus sport pariuri mobile şi caracteristici suplimentare

Casa de pariuri Circus.ro este disponibilă pentru dispozitivele mobile iar platforma arată bine și este ușor de navigat, atât pe tabletă cât și pe telefonul mobil. Unul din avantajele parierii la Circus este faptul că primiți acces la statistici printr-un program denumit Betradar. Când vă hotărâți unde să plasați pariul, veți observa că la sfârșitul fiecărei linii de pariu există un mic grafic. Dacă dați click pe acest grafic, se va deschide o nouă pagină cu informații despre echipele sau jucătorii evenimentului la care vă uitați. Puteți afla despre istoricul echipelor, performanțele acestora împotriva altor echipe sau statistici despre istoricul meciurilor directe dintre acele echipe.  Acest lucru poate fi extrem de util și vă poate ajuta să luați o decizie pe baza unor informații corecte și nu doar pe intuiția sau inspirația dvs. de moment.

Circus Pariuri sportive Oferte , bonus de bun venit şi promoţii

Oferta de bun venit de la Circus.ro este unică deoarece poate fi folosită atât în secțiunea de sport cât și în cea de cazinou. Oferta este de fapt un bonus de depunere care vă dublează banii pe care îi depuneți în cont, până la suma de 850 Lei. Astfel, de exemplu, dacă depuneți 250 Lei, Circus va adăuga încă 250 Lei bonus în contul dvs. Cei 500 de Lei rezultați pot fi utilizați pentru a plasa pariuri în secțiunea de sport sau să jucați jocuri la cazino, ori ambele. Casino.ro Sports are, de asemenea, promoția “Pariuri Multiple Mărite” care poate fi foarte folositoare jucătorilor și puteți profita de ea din plin ca să vă măriți câștigurile. Cu pariuri multiple mărite, Circus vă oferă un extra premiu dacă câștigați. În funcție de pariurile multiple efectuate, Circus.ro va oferi în plus între 5 și 30% pentru pariurile multiple câștigătoare.

Departament de Support

Indiferent de ecranul pe care-l priviți la Circus.ro Sports, veți observa un buton cu cuvântul Centru Asistență pe el. Centrul de Asistență conține toate informațiile de care aveți de voie pentru a utiliza site-ul. Dacă totuși aveți nevoie să contactați un membru al departamentului de suport, în serviciul clienți găsiți un formular care după completare vă va direcționa către departamentul corespunzător cererii dvs. Departamentul de suport de la Circus răspunde rapid și este disponibil indiferent de întrebarea pe care doriți să o puneți.

Circus Pariuri Depozite şi retrageri

Circus ro Sports oferă toate metodele de plată online. Puteți alege de la cardurile Visa, Mastercard, Maestro sau Skrill, Neteller, și PaySafeCard. Tranzacțiile efectuate prin intermediul site-ului sunt atât rapide cât și sigure.

Concluzia Noastră despre Circus in Romania

Casa de pariuri circus.ro este un site impresionat unde puteți paria pe toate evenimentele sportive. Există o mare varietate de sporturi și faptul că platforma este disponibilă pe dispozitivele mobile face ca acest site să fie foarte ușor de accesat de către pariori, care pot depune, retrage sau să parieze pe meciurile importante cu foarte mare ușurință. Oferta de bun venit este foarte atractivă și vă oferă posibilitatea să obțineți bani suplimentari la prima depunere iar împreună cu promoția de pariuri multiple mărite vă puteți mări și mai mult câștigurile, lucru pe care nu prea îl veți vedea la casele de pariuri din ziua de azi.

Nu ai găsit ceea ce ai căutat? Apasă aici pentru a verifica selecţiile noastre de top de la casele de pariuri sportive…