Sportingbet Casa De Pariuri – Recenzie

Caracteristici speciale

  • Platformă sigură și sigură
  • Jocul mobil
  • Suport 24/7
  • In-play pariuri
  • Tranzacții rapide și ușoare
  • Cote sporite de pariere

Bonus 100% Până la 300 RON La Prima Depunere!

Sportingbet a fost lansat încă din anul 1998, fiind unul din cele mai vechi site-uri de jocuri de noroc existente astăzi.

Pariaza Acum

Sportingbet – Introducere

Puteți spune că acesta este un brand experimentat imediat ce vizitați pagina de pornire. Platforma este foarte bine structurată și oferă o gamă mare de caracteristici impresionante adaptate perfect celor care fac pariuri pe evenimente sportive. Cu peste 700.000 de clienți, Sporting Bet oferă servicii de pariere în 26 de țări din întreaga lume, și spre norocul nostru, România este una dintre ele. Sportingbet este singura platformă de pariuri sportive și cazinou din România care are 0% comision la retrageri și nu percepe taxă la depunere.

Piețe de pariuri și cote la Sportingbet

La Sportingbet puteți alege din mai mult de 30 de tipuri de sport. Când înmulțiți acestea cu diferite ligi disponibile și piețe de pariuri, vor rezulta peste 8.000 de pariuri sportive oferite zilnic. Sporting Bet se străduiește să ofere cote mari pentru cele mai populare sporturi – fotbal, tenis, baschet, handbal, și hochei pe gheață. De multe ori însă, aceștia au cele mai bune cote și la alte evenimente sportive mai puțin urmărite.

Pariaza Acum

Pariuri pe mobil și carcateristici suplimentare

Fiind un brand de top, nu este nici o surpriză că aplicația casei de pariuri Sportingbet este una foarte impresionantă. Modul de aranjare în pagină este foarte bine pus la punct, lucru foarte important deoarece site-urile caselor de pariuri online conțin foarte multe informații, iar dacă aceste informații nu sunt organizate puteți avea dificultăți în a înțelege ce se întâmplă.

Pe lângă faptul că arată excelent, aplicația rulează foarte ușor și vă oferă acces la toată acțiunea indiferent de dispozitivul mobil pe care-l folosiți – iOS sau Android; smartphone sau tabletă. O altă caracteristică extraordinară la Sporting Bet este secțiunea de pariuri live care oferă pariuri în desfășurare pentru evenimentele sportive majore cum ar fi meciurile din Premier League, Liga Campionilor sau Europa League.

SportingBet Bonus de bun venit si promoții

Sportingbet oferă jucătorilor noi posibilitatea de a primi un bonus de 100% până la 200 de Lei. Există, de asemenea și o serie de promoții speciale de care puteți profita. O ofertă unică fiind oferta de cashback prin care puteți reduce eventualele pierderi suferite dacă terminați săptămâna pe minus, dacă la sfârșitul unei săptămâni în care ați făcut pariuri pe diverse evenimente sportive veți avea un sold negativ. Aceasta ofertă este deosebit de bună deoarece este oferită în mod regulat, săptămână de săptămână.

Pariaza Acum

Relații cu clienții Sportingbet

Sportingbet are o echipă de suport profesionistă și prietenoasă, însă vă recomandăm să vizitați secțiunea de ajutor de pe site înainte de a-i contacta.  Motivul pentru acest lucru constă în faptul că site-ul web conține o mulțime de informații, și puteți primi un răspuns adecvat la multe din întrebările pe care le-ați avea, salvându-vă astfel de efortul de a contacta departamentul de suport. Dacă totuși se întâmplă să aveți nevoie de asistență, reprezentanții departamentului de suport sunt ușor de contactat prin email, telefon sau chat online.

Sportingbet – Depuneri și retrageri

Platforma Sporting Bet a fost personalizată în așa fel încât să se potrivească pariorilor din România. Aceasta înseamnă că nu veți întâmpina nici un fel de probleme să efectuați tranzacții aici. Opțiunile de plată oferite la Sporting Bet sunt Visa, Mastercard, Transfer Bancar, Neteller, PaySafeCard și Skrill.

În concluzie

Sportingbet a devenit una din cele mai populare case de pariuri online din lume și nu este o surpriză pentru nimeni de ce s-a întâmplat acest lucru. Deține o platformă excelentă și care funcționează uimitor de bine pe dispozitivele mobile. Există promoții regulate de care vă puteți folosi și am fost plăcuți impresionați de oferta săptămânală de cashback oferită de aceștia.  Există o gamă largă de sporturi și de ligi la dispoziție, astfel încât este imposibil să nu găsiți ceea ce căutați.

Pariaza Acum

Nu ți-a plăcut Sportingbet pariuri bet? Apasă aici pentru a verifica selecţiile noastre de top de la casele de pariuri sportive…

sportingbet banner