Unibet Poker – Recenzia Completă

Caracteristici speciale

  • 10 EURO gratuit & bonus de bun venit de €200
  • Poţi juca atât direct din browser sau de pe aplicaţiile dedicate
  • Sistem unic de recompensare a jucătorilor
  • Promoţii şi turnee online pentru toate buzunarele
  • Canal dedicat de poker pe Twitch

Software & Grafică

Unibet poker este una dintre cele mai noi platforme dedicate online poker-ului, dar care te va surprinde într-un mod foarte plăcut. După efectuarea cu succes a înregistrării pe platforma de joc poţi opta pentru utilizarea software-ului de poker sau poţi juca direct online, prin intermediul browersului. Oricare ar fi varianta aleasă, Unibet poker îţi pune la dispoziţie aplicaţia atât pentru desktop, cât şi pentru dispozitivele portabile, mobil şi tabletă. Grafica este una foarte bună, ceea ce face ca experienţa de joc să fie la cel mai înalt nivel. În plus, navigarea este foarte uşoară şi se efectuează cu rapiditate, indiferent de modulul de joc utilizat.

Unibet Poker Bonusuri

Pentru jucătorii care şi-au creat un alias în modul Fast Poker, Unibet poker le oferă un bonus de bun venit în valoare de 200 euro, precum şi o recompensă în valoare de 10 euro sub formă de bonus gratuit. Pe lângă aceste oferte, în cadrul pachetului de bun venit, jucătorul va putea intra în cursa pentru turneul Unibet Open şi va primi acces la 4 turnee de tip free roll în care valoarea premiilor este de 500 euro. Alături de aceste bonusuri se desfăşoară diverse promoţii precum vacanţe şi acces la turnee cu premii de zeci de mii de euro, cum ar fi European Edition sau GTD. În plus, poţi participa la Bootcamp Ignition, unde poţi câştiga până la 50,000 de euro.

Joacă Acum

UnibetPoker Tipuri de jocuri de poker

Atunci când alegi Unibet Poker vei alege o gamă variată de tipuri de poker, printre cele mai populare şi jucate versiuni numărându-se Hold’em, Omaha (Omaha Hi-Low), 7-Card Stud (7-Card Stud Hi-Low). Unul dintre avantajele majore oferite jucătorilor de către Unibet Poker este posibilitate de a aprofunda toate aceste tipuri de online poker cu ajutorul ghidurilor special concepute pentru înţelegerea mai uşoară a fiecărei variante. În plus, atât Texas Hold’em, cât şi Omaha beneficiază de numeroase turnee dedicate, ceea ce înseamnă şanse mai multe de câştig pentru jucători.

Turnee

Unibet poker le oferă membrilor săi o serie de turnee de online poker care sunt organizate în funcţie de miză, acestea fiind între € 0-9, €10-25 şi peste €26. Poţi alege între turnee de tip free roll, buy-in, cu premii garantate, sateliţi, de tip Pot Limit Omaha, cu recompense sau freeze-out. Cele mai apreciate turnee de tip satelit sunt Unibet Open Challenges Freeroll şi HPJ PokerKlubb Unibet Open Ranking. În plus, jucătorii pot participa şi la turnee offline, aşa cum este Unibet Open.

Free-rolls Unibet.ro

În fiecare zi, Unibet poker organizează turnee de tip free rolls cu premii cuprinse între €25 şi €100. Dintre acestea, cele mai atractive pentru jucători sunt Unibet Open Freeroll, €100 GTD Turbo Holdem Freeroll sau €50 GTD Turbo Omaha Freeroll. Astfel de turnee suntr organizate cu regularitate, pe parcursul fiecărei zi, la un interval de 2 ore. De asemenea, jucătorii nou veniţi pe platforma de online poker a Unibet pot participa la turnee de tip free rolls cu premii în valoare de €500 (€500 New Player Freeroll). În acest mod, experienţa lor de joc se va îmbunătăţi considerabil, beneficiind pe lângă acest avantaj şi de posibilitatea de a câştiga bani.

Joacă Acum

Asistenţă Clienţi

Unibet poker oferă unul dintre cele mai rapide şi profesioniste servicii de asistenţă clienţi. Acest serviciu este disponbil atât prin intermediul chat-ului live (interval orar 11-24, luni-duminică) cât şi prin e-mail (luni-dumincă, în intervalul orar 11-23), în plus, secţiunea FAQ fiind o bază de referinţă de mare ajutor pentru clienţi.

Depuneri & Retrageri

Depunerile şi retragerile tale sunt în siguranţă cu Uniber poker, această platformă de online poker folosind metode de plată precum Skrill, Neteller sau Paysafecard ori cardurile de credit/debit Visa şi Mastercard. În plus, poţi opta pentru transferul bancar sau opţiunea de plată Earth Port.

Concluzii Unibet Poker Online in Romania

Alături de Unibet poker vei descoperi pokerul la un nou nivel, bucurându-te de bonusuri şi promoţii atractive, de variate tipuri de turnee pentru orice tip de jucător şi de siguranţă maximă. Oricând doreşti să joci poker online, Unibet îţi va oferi cele mai interesante opţiuni de a te relaxa.

Joacă Acum

Nu ai găsit ceea ce ai căutat? Apasă aici pentru a verifica selecţiile noastre de top de la poker online…