background image

Lord of the Ocean

rulette
rulette

Lord of the Ocean este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de păcănele online din România. Dezvoltat de Novomatic, jocul îți poate aduce câștiguri impresionante.

Potrivit unui studiu de cercetare, câștigurile la jocurile de noroc online sunt în medie cu 20% mai mari decât cele din cazinourile tradiționale. În plus, în mediul online jucătorii au la dispoziție mult mai multe jocuri de noroc. Astfel, fiecare jucător poate alege din oferta variată a unui cazino online: de la poker online la blackjack, păcănele și ruletă. Totodată, bonusurile de fidelizare și de bun venit sunt un alt atu care nu poate fi ignorat.

Spre deosebire de alte jocuri de păcănele cu fructe, precum 40 Super Hot , în cadrul Lord of the Ocean pictogramele sunt reprezentate de cărți de poker și simboluri grecești.

Lord of the Ocean slot are ca temă lumea magică și mistică a zeilor greci. În cadrul jocului vom regăsi sirene, merman și o mulțime de comori ascunse.

Grafica respectă tema misticismului grecesc și este alcătuită din mări albastre, raze de soare reflectate prin mare și pești colorați care animează tema.

Nu uita, Betromania.com îți oferă un Bonus 100% în cadrul Lord of the Ocean de pe VladCazino.ro . Accesează cazinoul online și bucură-te de rotiri gratuite și alte bonusuri atractive.

Cum se joacă Lord of the Ocean magic?

Înainte de a începe Lord of the Ocean slots și a efectua prima rotire va trebui să alegi miza. Puteți alege din 19 mize predefinite: de la 0,10 până la 50. În pop-up-ul în care selectați miza va apărea și suma care revine pentru fiecare miză. De exemplu, la o miză de 10 credite, suma pentru fiecare linie este de 1 credit.

Lângă butonul cu miza poți selecta și numărul de linii dorite, numărul maxim fiind 10.

În colțul din dreapta jos se regăsește butonul prin care puteți porni rotirea și să o opriți. În cazul în care doriți ca acestea să ruleze automat, trebuie doar să bifați opțiunea „auto” de lângă.

După fiecare câștig vei avea posibilitatea să încasezi suma sau să pariezi mai departe pe ea, așa cunoscutul „gamble”. Butonul de „gamble” se va activa în momentul unei linii câștigătoare pe locul butonului „Miză totală”. Odată selectată opțiunea gamble, se va deschide un ecran nou în care va trebui să alegi dintre culoarea negru și roșu. Atenție, poți încasa câștigul după fiecare culoare ghicită sau poți continua și să selectezi o nouă culoare. În cazul în care nu vei ghici culoarea, vei pierde tot câștigul acumulat în această rotire.

Pentru a putea analiza și istoricul cărților, în cadrul ecranului gamble vei putea vedea și culorile ultimelor cinci cărți întoarse.

Combinații câștigătoare Lord of the Ocean casino

De precizat faptul că premiile încep de la 2 cărți de același fel. Jocul de top slot are 10 linii de câștig, fiecăreia fiind reprezentată printr-o culoare diferită. Cele 5 role existente au câte 3 rânduri.

Lord of the Ocean slot este alcătuit din 10 simboluri, cel mai valoros dintre ele fiind, așa cum era de așteptat, cartea cu chipul Lordului. La polul opus, cele mai mici premii sunt acordate pentru Q și 10.

  • Q, J și 10 – Pentru 3 simboluri identice jucătorul va fi recompensat cu 20 de credite. Pentru patru cărți identice câștigul ajunge la 100 de credite, în timp ce 5 simboluri identice aduc un premiu de 400 de credite.
  • A și K – Trei cărți identice sunt recompensate cu 20 de credite, în timp ce patru aduc un premiu de 160 de credite. Cinci imagini identice aduc 600 de credite.
  • Cufăr – Simbolul care reprezintă un cufăr aduce premii încă de la 2 imagini alăturate. Astfel, 2 imagini cu cufărul aduc 20 de credite, 3 imagini aduc 120 de credite, 4 imagini – 400 de credite, iar 5 – 4.000 de credite.
  • Merman – Simbolul lui Merman are premii identice cu cufărul. Astfel, 2 imagini – 20 de credite, 3 pictograme – 120 de credite, 4 – 400 de credite, iar 5 – 4.000 de credite.
  • Sirena – Pictograma cu sirena aduce premii încă de la 2 cărți identice. Astfel, 2 simboluri cu sirena reprezintă un premiu de 20 de credite, 3 – 160 de credite, 4 – 1.600 de credite, 5 – 8.000 de credite.
  • Scatter – Pictograma are rol dublu. Pe lângă că aduce premii, aceasta poate și înlocui orice altă carte. Mai mult, aceasta îți poate aduce și zece rotiri gratuite în care premiile sunt consistente. Trei pictograme scatter reprezintă un câștig de 80 de credite, 4 – 800 de credite, iar 5 – 8.000 de credite.
  • Cartea cu chipul Lordului (Lord of the Ocean) –  această pictogramă este cea mai valoroasă din tot jocul. Două imagini cu Lordul îți aduc un premiu de 40 de credite, 3 pictograme – 400 de credite, 4 imagini – 4.000 credite, iar 5 pictograme identice – 20.000 de credite.

Lord of the Ocean jackpot și bonus

Lord of the Ocean slot nu are jackpot clasic, la fel ca și alte jocuri asemănătoare de păcănele din top sloturi online. Apariția a trei pictograme scatter în orice parte a ecranului îți va aduce 10 runde gratuite în cadrul cărora sunt premii consistente. Mai mult, în cadrul acestor runde poți câștiga încă zece runde gratuite, care se vor adăuga la cele existente deja.

Lord of the Ocean bonus – în cadrul jocului poți câștiga 10 rotiri gratuite dacă nimerești cel puțin trei pictograme cu scatter.

Lord of the Ocean gratuit

Dezvoltatorul Novomatic pune la dispoziția pariorilor și o variantă Lord of the Ocean demo play. În cadrul variante gratuite vei primi 500 de credite pe care poți miza. Singura diferență față de jocul pe bani este că indiferent de suma adunată în cont nu vei putea să încasezi câștigul.

După ce te-ai antrenat, nu rata ocazia și profită de bonusurile oferite în cadrul jocului Lord of the Ocean pe bani reali.

RECOMANDĂRILE EXPERȚILOR NOȘTRI PENTRU CELE MAI BUNE AGENȚII DE CAZINO ONLINE:

DIVULGARE PUBLICITARĂ

Acest site este o resursă online gratuită care își propune să le ofere vizitatorilor săi conținut util și caracteristici de comparație folositoare. Te rugăm să reții faptul că operatorul acestui site primește compensații publicitare din partea companiilor care apar pe site, iar astfel de compensații au impact asupra locației și dispunerii în care sunt prezentate companiile (și / sau produsele lor) și, în anumite cazuri, acest aspect poate afecta evaluarea care le este atribuită. Dat fiind faptul că aceste evaluări apar pe acest site, trebuie să menționăm că evaluările se bazează pe opinia noastră subiectivă și pe o metodologie care include analiza noastră despre reputația brandului, ratele de conversie ale fiecărui brand, compensațiile plătite către noi și interesul consumatorului. Companiile listate pe această pagină NU implică niciun fel de aprobare. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest site pot fi modificate în orice moment.