background image

Pariuri live Sportive și tot ce trebuie să știi despre ele în 2021

rulette
rulette

Cu opțiunea pariuri sportive live ai un număr foarte variat de evenimente sportive direct pe site-urile și aplicațiile agențiilor de pariuri. Acestea sunt însoțite de o serie de oferte și cote variate, cu bonusuri de bun venit sau de fidelitate, dar și șansa de Cash Out oricând dorești. Mai jos vei afla toate informațiile necesare despre cum să pariezi, avantaje, strategii, dar și care este cea mai bună casă de pariuri online.

Ce sunt pariurile live și cum funcționează?

Opțiunea pariuri sportive live reprezintă, efectiv, posibilitatea de a paria, în timp real, pe toată durata unei partide. Asta înseamnă că indiferent de minutul în care se află meciul, tu poți paria în funcție de cartonașe, goluri, cornere și altele, la cea mai buna casă de pariuri online. Cotele se actualizează în timp real, ținând cont de evoluția evenimentelor și scorul din momentul în care tu dorești să pariezi la casa pariurilor live online. Casa pariurilor live scores oferă informații în timp real, astfel încât șansele să fie cât mai crescute.

Fie că este vorba de tenis, bachet, hochei sau fotbal, din momentul în care s-a fluierat startul unui eveniment sportiv, poți paria live, de pe orice platformă sau dispozitiv. Aceste tipuri de pariuri live se numesc live betting sau in-play betting, iar evenimentele sunt disponibile pentru pariere atât înainte, cât și după începerea partidelor sportive (pre-live).

Care sunt avantajele pentru casele de pariuri live online?

Cu pariuri live vin la pachet cu o doză de adrenalină, oferindu-ți posibilitatea de a paria în orice minut al unei partide. Există o serie de avantaje atunci când vine vorba despre casa pariurilor live online. Din momentul în care ți-ai creat un cont pe o platformă al unei agenții de pariuri, vei avea acces la o varietate de cote și posibilități de pariere într-un interval de timp cât se poate de scurt. Odată cu plasarea pariurilor vei dispune de o oferta casa pariurilor live, de un rulaj rapid, cote mai bune, dar și posibilitatea de a urmări evenimentele dintr-un meci în direct.

Atât parierea live, cât și pre-live, îți oferă mai multe modalități de depunere sau retragere a câștigurilor. Ambele opțiuni sunt disponibile la detaliile din contul personal, accesând imaginea de utilizator de pe ecran. După ce ai realizat acest pas, vei fi redirecționat către metodele de plată puse la dispoziție de agenția de pariuri aleasă de tine.

Oferta casa pariurilor live sau un alt avantaj al parierii live este opțiunea de cash out. Această opțiune îți dă posibilitatea să îți retragi pariul în momentul în care consideri că evoluția evenimentelor nu se îndreaptă către rezultatul bifat de tine.

Trebuie doar să apeși butonul de Cash Out. Asta înseamnă că îți poți retrage toată suma depusă, o parte din sumă depusă sau chiar mai mult, în funcție de evoluția jocului. De menționat că opțiunea de Cash Out la casa pariurilor live scores se blochează atunci când în timpul partidei apar schimbări importante care ar putea schimba cursul meciului, cum ar fi o lovitură de penalty.

Deși trebuie urmați câțiva pași atunci când completezi un pariu, vei fi surprins să afli că este cea mai la îndemână opțiune de pariere. Nu va trebui să mergi la o agenție de pariuri sportive locală, ci parierea live se va desfășura simplu, prin câteva click-uri, pe un dispozitiv mobil, cum ar fi casa pariurilor live online. Odată ce ai creat un cont, ai depus suma minimă obligatorie (diferită în funcție de agenție) și ai ales evenimentele sportive preferate, nu rămâne decât să apeși pe butonul pe care scrie Plasează Pariu.

Ce trebuie să ai în vedere când joci la pariuri sportive live?

Parierea live presupune un număr ridicat de pariuri în doar câteva minute. Ce înseamnă asta ? Mulți bani rulați în decurs de minute ori ore. Așadar câștigurile vor fi mult mai mari, decât dacă ai paria înaintea începerii meciului.

Pariuri sportive live score înseamnă dinamism și o gândire ascuțită și rapidă. Trebuie să iei o decizie în timp record. Așadar, focusul tău va fi strict parierea și îți vei pune la bătaie abilitățile de concentrare și analiză, pentru a nu da greș. Dacă nu vei face asta și atenția ta va fi furată de alte distrageri, vei pierde bani.

 Dacă te simți obosit, extenuat, stresat ori ești în stare de ebrietate, este mai bine să stai departe de pariuri, deoarece vei fi dezamăgit la final și cu portofelul gol. Pariurile live pot fi o sursă bună de distracție și un mod eficient de a câștiga mulți bani, dacă faci lucrurile cu cap și nu transformi pariurile într-un viciu.

Nu te lăsa influențat de aparențele câștiguri de moment , deoarece sunt foarte înșelătoare. Riști să pierzi foarte mult dacă îți mărești considerabil banca, copleșit fiind de lăcomie, că vei atinge cote colosale. Dacă urci miza foarte mult, vei avea parte de o succesiune întreagă de rezultate proaste și în final vei pierde tot profitul pe care l-ai câștigat cu greu și în final chiar și toată banca.

Munca ta asiduă va fi în zadar. Furia și temerea care te cuprind în astfel de situații, te vor determina să nu mai joci deloc rațional și să pariezi la ghici, rezultatul fiind previzibil : pierderea totală a câștigurilor. Pariorii cei mai buni sunt aceia care au o constanță în joc și rezultatele de moment nu îi mișcă de pe poziții.

Pariuri Live: Reguli de ținut cont

Înainte de a plasa pariuri sportive live score, există totuși niște reguli de care ar trebui să ții cont. Iată cele mai importante 2 reguli de urmărit atunci cand joci la pariuri sportive live!

 1. Urmărește evenimentele sportive în timp ce plasezi un live bet

Parierea înaintea meciului presupune multe aspecte. Așadar, trebuie să alegi o agenție care oferă transmisiuni live video. O casă de pariuri live online de excepție este casa de pariuri live betano sau puteți încerca pariuri sportive live superbet.

Betano este o firmă faimoasă datorită serviciilor de calitate pe care le oferă. Oferta casei pariurilor live acoperă numeroase sporturi precum: tenis, fotbal, șah, ciclism. La Betano, aproape 30 de sporturi te așteaptă să îți încerci norocul la cel puțin 40 de evenimente desfășurate în timp real.

Poți paria și pe mobil dacă dorești, având un site optimizat cu cea mai bună aplicație din România atât pentru IOS, cât și pentru Android. Cu pariuri live betano n-ai cum să dai greș! Oferta este bogată și cu siguranță nu vei fi dezamăgit de alegerea ta. Depunerea minima la Betano este de numai 20 de lei prin Skrill sau Paysafecard. Retragerea minima este de 120 de RON și aceasta poate fi procesată chiar în ziua în care ai solicitat-o.

Când vine vorba de transmisiuni live video, Betano promite diversitate – pariuri live fotbal, baschet, hochei, și multe altele. Partea cea mai bună este faptul că serviciile lor sunt gratuite, unica clauză fiind de a avea o balanță pozitivă a contului tău de pariuri.

 1. Fii absolut sigur pe ce pariezi și dă-ți seama când trebuie să te oprești!

Pariul live trebuie să-l faci doar dacă ești un cunoscător foarte bun al sportului respectiv. De exemplu, dacă în prima repriză echipa X conduce echipa Y cu 1-0 și dorești să pariezi pe X, trebuie să știi dacă X are abilitatea de a-și menține scorul și Y nu obișnuiește să-și revină dacă este condusă.

După cum am menționat mai sus, este bine să nu te lași pradă impulsului de moment și să știi când să te oprești, deoarece altfel vei pierde toți banii câștigați. Poți fi tentat, în cazul în care ai suferit câteva pierderi, să pariezi și mai mult, într-un timp foarte scurt, ceea ce e este o mare greșeală.

Care sunt cele mai bune strategii pentru pariurile live?

Există numeroase strategii când vorbim de pariuri live, atat strategii pentru fotbal, tenis, volei, baschet sau curse de cai. Mai jos, puteți citi despre cele mai cunoscute strategii pentru fiecare din aceste sporturi.

Strategii pentru fotbal

 • O strategie pariuri live ar fi cea creată de un utilizator faimos (Petre Mihai). Această strategie presupune să pariezi pe minutul golului următor, cu o distanță de 10/15 minute. După ce ai ales un meci, aștepți primul gol.
 • Următorul pas este să pariezi că va mai fi un gol în 10/15 minute.Rezultate fotbal casa pariurilor live vor fi în favoarea ta cu siguranță. Apoi continui această schema, indiferent dacă au dat sau nu gol jucătorii, deoarece așa poți obține profit.
 • O altă strategie pariuri live fotbal foarte bună pe care am gasit-o pe este cea care se numește “peste 1,5 goluri”. Aceste pariuri fotbal presupun să pariezi pe măcar două goluri într-un meci. Strategia peste 1,5 goluri îți garantează o sansa de castig. Miza trebuie să fie aproximativ 1%-2% și este bine să alegi acele meciuri în care știi că se va marca mult, ca sa obtii cele mai bune rezultate fotbal casa pariurilor live.
 • De asemenea, este recomandat să plasezi pariul în minutul 2-3, pentru a-ți asigura câștigul. Un profit pe termen lung presupune să câștigi măcar 77% din pariuri. Poți exersa această strategie pariuri live în spațiul virtual.
 • O ultimă strategie pariuri live fotbal creată de asemenea de un utilizator, se numește ,,Scor corect pe tenis”. Alege un meci live care a început de vreo 5 game-uri. Urmărind scorul, vei observa că jucătorii care au servit, nu au înregistrat scor precis. Astfel, vei juca progresiv ținând cont de acel scor și-ți vei asigura cele mai bune rezultate fotbal casa pariurilor live.
Box ring
Box

Strategii pentru Volei

În funcție de tipul de sport pe care vrei să joci, trebuie să știi că și regulile jocului se schimbă atunci cand pariezi live la volei. Regulile diferă chiar de la volei de interior sau de plajă. Cele mai cunoscute tipuri de pariuri la volei sunt:

 1. Total puncte sau meci câștigător: vei plasa pe echipa care crezi că va câștiga meciul.
 1. Handicap la puncte: Strategia de pariere live la volei este să pariezi atunci când meciurile sunt destul de dezechilibrate, adică o echipă puternică joacă împotriva unei echipe foarte slabă. Cotele vor crește, astfel că vei putea paria cu un handicap de -2.5 pe echipa puternică. Dacă dorești să pariezi pe echipa mai slabă, o poți face cu un handicap de +1.5. Atâta timp cât nu va pierde cu 3-0, vei câștiga pariul.
 1. Pariuri la seturi: cum vorbim de pariuri live volei, meciurile se desfășoară în seturi, asemenea tenisului. Dacă nu ești sigur pe o echipă, poți plasa un pariu în funcție de numărul total de puncte marcate într-un anumit set.
 1. Pariuri pe campionate: acest timp de pariuri sportive live score se desfășoară pe un termen mai lung. In timpul Jocurilor Olimpice, vei avea opțiunea de a paria dacă o echipă câștigă o medalie sau dacă va fi descalificată.

Strategii pentru Tenis

Strategia de pariere live în tenis poate fi uneori foarte simplă, alegând să plasezi un pariu pe un potențial câștigător. Cele mai cunoscute strategii de pariere live în tenis sunt:

 1. Pariuri pe meci: vei plasa pariul doar pe rezultatul final al meciului.
 1. Pariuri pe linii: cel mai popular mod de a paria live in tenis. Dacă unul dintre jucători acoperă un joc de -7, acesta trebuie să câștige următoarele seturi pentru ca pariul să iasă câștigător.
 1. Pariurile cu propuneri: Deși acest tip de pariere live în tenis este nou în majoritatea țărilor, poate fi foarte variat, de la ce culoarea va fi echipamentul unei jucătoare de tenis, până la ce număr de serve pot fi ratate de un jucător.

Strategii pentru Curse de cai

Pentru un parior începător, parierea live pentru cursele de cai pot părea un lucru dificil.

 1. Câștigători recenți: probabil cea mai simplă strategie atunci cand pariezi pe cursele de cai. Poți verifica ultimele curse de cai și paria pe cel mai favorit.
 1. Pariul împotrivă: Aici vei selecta primii 3 favoriti cai și vei paria împotriva calului cu cea mai slabă cotă dintre cei trei.
 1. Sistemul olandez: sau cunoscut ca fiind cea mai de succes strategie din industria pariurilor live pe cursele de cai. Cursa va trebui însă să aibă mai mult de 10 cai participanți, din care se aleg doar doi cu cele mai bune cote.

Așadar, sportul pariurilor live online poate deveni o experiență unică, dacă știi să joci cu cap și să apelezi la case de pariuri de prestigiu.

Există site-uri de renume precum Betromania unde poți paria pe diferite evenimente sportive, dar și site-uri sportive top care-ti pot oferi mamu multe informații despre echipele tale preferate, precum de tenis sau de baschet.

RECOMANDĂRILE EXPERȚILOR NOȘTRI PENTRU CELE MAI BUNE AGENȚII DE CASĂ DE PARIURI ONLINE:

DIVULGARE PUBLICITARĂ

Acest site este o resursă online gratuită care își propune să le ofere vizitatorilor săi conținut util și caracteristici de comparație folositoare. Te rugăm să reții faptul că operatorul acestui site primește compensații publicitare din partea companiilor care apar pe site, iar astfel de compensații au impact asupra locației și dispunerii în care sunt prezentate companiile (și / sau produsele lor) și, în anumite cazuri, acest aspect poate afecta evaluarea care le este atribuită. Dat fiind faptul că aceste evaluări apar pe acest site, trebuie să menționăm că evaluările se bazează pe opinia noastră subiectivă și pe o metodologie care include analiza noastră despre reputația brandului, ratele de conversie ale fiecărui brand, compensațiile plătite către noi și interesul consumatorului. Companiile listate pe această pagină NU implică niciun fel de aprobare. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest site pot fi modificate în orice moment.