background image

Aplicații pariuri sportive 2021

rulette
rulette

Aplicațiile pentru pariuri sportive au revoluționat industria pariurilor și jocurilor de noroc. Tehnologia a evoluat considerabil în ultimul deceniu, nișa pariurilor sportive existând pentru un timp doar în plan fizic. Pariorii se deplasau până la agenție când doreau să plaseze un bilet. Mersul la agenție a devenit acum doar o alternativă. Aplicațiile mobile pentru pariuri sportive sunt folosite de către 80% dintre pariori, grație eficienței lor și ușurinței cu care sunt utilizate. Crearea și lansarea de aplicații pentru pariuri

sportive a devenit așadar focusul principal pentru operatorii de jocuri de noroc. În 2021poți alege între aplicații pentru Android cu ponturi pariuri și aplicații performante iOS.

Cum plasezi pariuri online cu telefonul?

Parierea de pe telefonul mobil este cât se poate de simplă. Tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont la casa de pariuri preferată și să te conectezi la internet.

În funcție de preferințe, poți să-ți descarci aplicații de pariuri din magazinul App Store, (pentru Android, trebuie să descarci direct de pe site-ul casei de pariuri, deoarecele pe Google Play nu vei găsi aplicații) sau să folosești direct browserul telefonului sau al tabletei, utilizând direct link-ul casei de pariuri.Aplicațiile de pariuri sunt foarte ușor de folosit, au un meniu creat special pentru o întrebuințare rapidă și eficientă și sunt preferate mai ales de către persoanele care joacă pariuri sportive

Care sunt criteriile cele mai importante în alegerea aplicației pariuri sportive pe mobil?

Pariorii profesioniști sunt conștienți că nu pot fi conectați 24/7 în fața laptopului, de aceea optează pentru pariuri online cu telefonul. Este recomandatsă-ți creezi cont la o casă de pariuri eficientizată, calitativă și care oferă toate funcțiile fundamentale.

Un prim factor important pentru orice persoană interesată de pariuri online este sistemul de operare al aplicației alese. Există aplicații pariuri sportive pentru Android și pentru iOS. Desigur, nu trebuie neapărat să descarci aplicația, deoarece poți folosi varianta browser-ului, însă experiența aplicației este mult mai plăcută. Marea majoritate a caselor de pariuri online licențiate în România dispun de site-uri optimizate speciale pentru telefonul mobil, dar nu și aplicație. Acestea fiind spuse, nu toate casele de pariuri au versiuni Android sau iOS, lucru ce poate fi frustrant pentru utilizatori și pariori împătimiți.

Cele mai importante critere și diferențe regăsite în rândul aplicațiilor pentru casa pariurilor mobil sunt:

  • disponibilitate – așa cum am menționat mai sus, site-urile poti fi accesate prin intermediul browser-ului, dar nu și prin aplicații.
  • design-ul și grafica platformei.
  • frecvența update-urilor
  • caracteristici speciale – posibilitatea de conectare cu amprentă pe pariuri app.
  • viteza de încărcare – factor cheie în alegerea aplicației, deoarece parierea live este direct interconectată cu viteza de încărcare a aplicației.
  • interfața user-friendly – ușurința cu care poți găsi pariuri și cât de repede poți plasa un pariu.
  • funcții de bază – funcții ce se regăsesc atât pe versiune desktop cât și în aplicație.
  • funcții speciale – spre exemplu ,,Talk n’ BET”(pariezi prin comandă vocală)
  • live streaming – accesat atât de pe telefon, cât și de pe tabletă
  • funcționalitate – modul în care aplicația prestează pe dispozitive diferite.

Care este Topul aplicațiilor pariuri sportive?

Betano

Aplicația Betano pe mobil pentru pariuri sportive  este una dintre cele mai bune și inovative de pe piața jocurilor de noroc. Dispune de o interfață ușor de folosit  și de versiuni atât pentru iOS, cât și pentru Android, cea din urmă fiind mai puțin performantă.

Utilizatorii iOS pot descărca aplicația direct din App Store, iar cei cu dispozitiv Android trebuie să o descarce de pe site-ul Betano.

Betano pariuri app se diferențiază de celelalte aplicații prin funcția Talk&Bet, pe care o regăsești pe dispozitivele iOS. Această caracteristică presupune de fapt folosirea comenzii vocale în momentul plasării pariului – spui pe ce dorești să pariezi, precizezi miza și confirmi pariul. Așadar, economisești foarte mult timp și te bucuri mai mult de meciul live.

Alte funcții speciale sunt: Smart Notification ( ești înștiințat cu privire la evenimentele din timpul meciul), Share&Bet (distribuirea biletelor pe social media), Watch&Bet ( poți viziona live mii de meciuri sportive) și Speedbet (pariezi în decurs de câteva secunde). De asemenea, există și opțiunea de a rămâne mereu logat în aplicație.

Unibet

Printre aplicații pariuri fotbal se numără și Unibet, care vine cu funcția inovativă ,,Action Betting” prin care poți pune un pariu în câteva minute cu o miză deja stabilită.

Aplicația este destinată utilizatorilor Android și iOS și pune la dispoziție video streaming live( și la linii asiatice) și posibilități de pariere la toate evenimentele sportive, în număr de aproximativ 72.000/an – meciuri de fotbal europene și din NBA. Unibet are oferte de bun-venit pentru membri noi și te pun la current cu meciurile importante prin notificări personalizate.

De menționat că aplicația Unibet poate reprezenta o problemă pentru cei cu dispozitive mai vechi. 

Superbet

O altă aplicație renumită pentru pariuri pe mobil este Superbet. Aproximativ 500.000 de români o folosesc. Este disponibilă și pentru dispozitive iOs și pentru cele Android.

Aplicația cu ponturi pariuri Superbet vine cu funcții precum: posibilitatea de a scana un bilet pe care l-ai plasat la o agenție stradală și vei lua la cunoștință statutul selecțiilor; poți să vezi ce meciuri sunt difuzate la televizor; poți seta notificările în funcție de preferințe; la fiecare final de meci primești statistici pe care le poți analiza. De asemenea funcția serviciul cu clienții incorporată în aplicație este extrem de utilă.

Fortuna

Aplicația cu ponturi pariuri Fortuna a fost lansată mai recent, comparativ cu celelalte platforme online. Precum celelalte, este compatibilă cu ambele sisteme de operare. Are un meniu aerisit, cu o bară de instrumente personalizată prin care poți selecta ce iconuri dorești.

Cu Funcția „Touch ID” te conectezi printr-o atingere ușoară a ecranului, iar cu două atingeri poți plasa un bilet. Opțiunea Match Tracker te informează constant asupra evenimentelor din timpului meciului. De asemenea primești rapoarte statistici și notificări personalizate.

Anual ai la dispoziție 230.000 de evenimente sportive live, iar 27.000 sunt transmise live datorită funcției de live streaming.

NetBet

NetBet este o aplicație pentru pariuri sportive pe mobil cu un design modern și o interfață ușor de folosit. Opțiunile disponibile pe versiunea de pe desktop a site-ului se regăsesc și în aplicație.

Cu Netbet ai acces la 10.000 de evenimente pe an, iar lunar aproximativ 25.000 de evenimente live. Funcția Tracker te va ajuta în acest sens să nu ratezi niciun eveniment dintr-un meci live, iar cu opțiunea Cash Out îți asiguri pariurile și le închizi când e necesar.

Betfair

Betfair este singura casă de pariuri licențiată în România cu o platformă de Betting Exchange care permite plasarea de pariuri normale și pariuri back și lay. Opțiunea Betting Exchange are două variante- pentru pariuri în contrapartidă și pentru pariuri sportive ordinare, iar funcția „Bet Rush”, situează biletul pe cele mai mari cote vacante.

Cu aplicația pe mobil pentru pariuri sportive Betfair poți să-ți asiguri biletul, astfel în cazul în cazul în care ai pierdut, primești înapoi miza pentru biletele cu minim 3 evenimente.

Un feedback general al utilizatorilor acestei pariuri app este că nu este suficient de rapidă.

Sportingbet

Aplicația pariuri pe mobil Sportingbet este destinată utilizatorilor iOS și Android (instalare manuală). Vine cu opțiunea de live streaming, cu un număr satisfăcător de evenimente.

Printre funcții relevante se numără opțiunea „Cash Out” îți permite să închizi un pariu când este necesar și meniul personalizat. De asemenea ai posibilitatea de a juca la casino printr-un click, fără să mai descarci altă aplicație.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicațiilor de pariuri sportive?

Avantajele aplicațiilor pentru casa pariurilor mobil sunt faptul că acestea se încarcă mai repede decât site-ul deschis în browser. Logarea durează mai mult timp, iar unele aplicații îți oferă posibilitatea de a rămâne logat permanent.

Cu aplicațiile pariuri sportive sunt stabile și prezintă diverse opțiuni, notificări personalizate. Oferă serviciul live streaming (care lipsește de pe site-ul accesat în browser), și diverse comenzi utile (Cash Out, Talk&Bet etc). De asemenea există diverse promoții și bonusuri, atât la înregistrare, cât și pe parcurs.

Printre dezavantajele aplicațiilor de pariuri fotbal se numără faptul că pot da diverse erori și bug-uri și din cauză că pot fi mult prea performante pentru un dispozitiv mai vechi. Deși au variante pentru utilizatorii de iOS și aplicații pariuri sportive pentru Android, pentru cei de Blackberry și Windows nu există aplicații.

Concluzie

Dacă ai constatat că mersul la agenția de  pariuri de la colțul străzii a devenit o corvoadă, încearcă varianta online. Din ce în ce mai mulți pariori au făcut tranziția de la offline la online, datorită numeroaselor beneficii, promoții și oferte pe care aplicațiile rapide de pariuri sportive le oferă. Îți trebuie doar un smartphone și  o conexiune bună la internet.

Piața platformelor online de pariere este vastă – poți alege dintr-o multitudine de aplicații, cea care îți place cel mai mult și care este cea mai eficientă și ușor de folosit.

Fie că ești în căutare de aplicații pentru Android cu ponturi pariuri, sau o aplicație simplă cu livestreaming pentru o tabletă iOS, casele de pariuri online îți stau la dispoziție cu platforme eficientizate, indiferent de sistemul de operare pe care îl are dispozitivul tău. Alege o aplicație din top aplicații pariuri sportive și începe parierea!

RECOMANDĂRILE EXPERȚILOR NOȘTRI PENTRU CELE MAI BUNE AGENȚII DE CASĂ DE PARIURI ONLINE:

DIVULGARE PUBLICITARĂ

Acest site este o resursă online gratuită care își propune să le ofere vizitatorilor săi conținut util și caracteristici de comparație folositoare. Te rugăm să reții faptul că operatorul acestui site primește compensații publicitare din partea companiilor care apar pe site, iar astfel de compensații au impact asupra locației și dispunerii în care sunt prezentate companiile (și / sau produsele lor) și, în anumite cazuri, acest aspect poate afecta evaluarea care le este atribuită. Dat fiind faptul că aceste evaluări apar pe acest site, trebuie să menționăm că evaluările se bazează pe opinia noastră subiectivă și pe o metodologie care include analiza noastră despre reputația brandului, ratele de conversie ale fiecărui brand, compensațiile plătite către noi și interesul consumatorului. Companiile listate pe această pagină NU implică niciun fel de aprobare. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest site pot fi modificate în orice moment.