background image

Ponturi Pariuri Fotbal

rulette
rulette

 Cel mai popular sport rămâne fotbalul, iar ponturi pariuri fotbal reprezintă rezultatul unor analize ale evenimentelor ce urmează să se desfăşoare într-o etapă de campionat naţional, turneu internaţional sau cupă europeană. De cele mai multe ori, acestea se raportează la cotele oferite de casele de pariuri, la cele mai recente rezultate ale echipelor implicate şi nivelul de importanţă al partidei (dacă este un derby, dacă există o miză etc) sau modificările de la nivelul loturilor. 

Chiar cotele acordate, de obicei, în cazul derby-urilor, de către casele de pariuri, sunt foarte strânse în cazul unor astfel de partide. În cazul ăsta, ponturile pariuri se pot referi chiar la aportul fanilor, echipa care joacă acasă având, de multe ori, un uşor avantaj din acest punct de vedere. 

Înainte de toate, însă, ponturi fotbal reprezintă o sursă importantă de informaţie şi trebuie ţinut cont de toţi factorii din jurul unei partide.

Cum pot afla cele mai bune ponturi pariuri fotbal în România?

Pe platformele online ale caselor de pariuri, la secţiunea fotbal, vei observa că există un top meciuri fotbal în care sunt prezentate cele mai atractive partide ale etapei ce urmează să se desfăşoare. 

Dacă selectezi un meci şi dai click pe el, se va deschide o fereastră cu toate informaţiile necesare. Să luăm un exemplu general, meciul Arsenal – Brentford. Acesta nu este un derby clasic al campionatului englez, însă, dacă ne aplecăm către o partidă ca Manchester United – Liverpool, care este unul dintre cele mai importante meciuri din Premier League, vom vedea că unele case de pariuri, cum ar fi Sportingbet, pot oferi cote strânse în ambele situaţii. În cazul primului meci, cotele apropiate pot fi rezultatul unor rezultate mai puţin bune ale favoriţilor, în speţă, Arsenal. Ceea ce înseamnă că trebuie să urmăreşti cu atenţie parcursul echipelor din fiecare etapă. În a doua situaţie, a derby-ului, acest parcurs nu mai are o relevanţă atât de mare, fiindcă nivelul de implicare al echipelor atinge cele mai înalte standarde.

Dacă aruncăm o privire şi peste lotul celor două echipe implicate într-un meci, vom observa dacă există accidentări sau suspendări în rândul jucătorilor importanţi, cei care de obicei fac parte din echipa de bază. În plus, dacă analizăm informaţiile din caseta meciului puse la dispoziţie pe site-ul casei de pariuri Betano, găsim tabele şi grafice diverse şi chiar o statistică cu probabilitatea câştigătoarei, iar astfel ne putem crea propriile ponturi. 

Nu există ponturi bune sau ponturi pariuri azi sigure 100% , însă, accesând cât mai multe informaţii de pe site-uri ponturi pariuri fotbal online, îţi poţi crea anumite avantaje.

Află cum plasezi un bilet şi câte ponturi pariuri fotbal poţi folosi.

Plasarea unui bilet care cuprinde ponturi pariuri fotbal se face la fel ca în cazul oricărui bilet. Dacă ai un cont deja făcut pe site-ul unei case de pariuri, selectezi pariuri fotbal, bifezi pronosticuri preferate, scrii suma pariată şi dai plasare pariu. 

Nu există nici o limită în ceea ce priveşte numărul de ponturi pariuri pe care le poţi pune pe un bilet. Depinde doar de tine ce număr de meciuri doreşti să joci. Mai multe, dacă vrei o cotă totală mai mare sau mai puţine, cu o cotă mai mică, dar cu un grad mai ridicat de siguranţă. Cel mai important este să joci ponturile care îţi oferă un plus de încredere şi nu să iei la grămadă. 

În plus, dacă vrei să te raportezi la anumite ponturi pariuri pe care le sugerează un tipster, indiferent cât de multă siguranţă îţi inspiră acesta, cel mai indicat ar fi să analizezi la rândul tău pontul pe care el îl propune.

Ce este un tipster şi cât de bune sunt ponturile propuse de el.

Tipserul este un user, o persoană mai exact, care printr-o analiză amănunţită propune ponturi pariuri pe diferite platforme dedicate acestora sau pe forumul caselor de pariuri online. În urma recomandărilor precedente făcute de acesta, tipsterul primeşte un grad de încredere care, de cele mai multe ori, este reprezentat de un număr de stele. În funcţie de cât de ridicat este numărul acestora te poţi sau nu, îndrepta către ponturile oferite de el. 
Există şi case de pariuri online, cum ar fi Superbet, care pentru pariuri fotbal azi au invitaţi oameni din lumea fotbalului, antrenori sau foşti jucători, care propun diferite ponturi. Însă, indiferent de gradul de implicare în fenomenul fotbalistic sau de cât de amănunţită poate părea o analiză, ponturile pariuri fotbal nu sunt o sursă de câştig sigură.

Ponturile bune înseamnă automat şi pronosticuri câștigătoare?

După cum spuneam mai sus, fiecare tipster are un anumit grad de evaluare, ceea ce poate crea în randul acestora o concurenţă benefică. Această motivaţie în plus face ca tipsterul să îşi propună să ofere ponturi bune cât mai multe şi să fie cât mai sus în topul acesta. Ei se vor capacita astfel încât să poată ajunge la cele mai inspirate pronosticuri.

Desigur, ponturile bune pot aduce câştiguri, dar asta nu este o regulă. De exemplu, în mod normal, o cotă de 1.10 sau chiar 1.05 reprezintă un argument suficient pentru a-ţi oferi siguranţa câştigului. Totuşi, nu de puţine ori s-a întâmplat ca tocmai aceste cote să nu mai stea în picioare la finalul unei partide de fotbal. Ponturile bune fotbal, folosite ca sursă de inspiraţie, strict informativ, te pot ajuta să câştigi, însă, nu îţi pot garanta acest lucru.

Sfaturi despre cum să alegi cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Atunci când vrei să plasezi un pariu de fotbal, este recomandat să ţii cont de următoarele sfaturi:

  • Încearcă să eviţi, pe cât posibil, să pariezi pe echipa oaspete;
  • Întotdeauna să faci o analiză asupra formei recente a echipelor;
  • Dacă pariezi pe cartonaşe, vezi cine arbitrează şi ce istoric are centralul;
  • Încearcă să nu te laşi influenţat de cotele mici;
  • Ţine cont de condiţiile meteorologice de la ora partidei;
  • Verifică dacă există jucători suspendaţi sau accidentaţi;
  • Verifică dacă pentru o echipă este importantă competiţia respectivă. În cazul meciurilor de cupă, de exemplu, unele echipe preferă să folosească rezervele;
  • Miza meciului. Uită-te peste clasament şi vezi dacă meciul are miză pentru ambele echipe. 
  • Încearcă să nu selectezi prea multe partide pe bilet.

Sfaturile acestea, ca orice pont în general, nu reprezintă o rețetă care să garanteze câștigul, cel mai important factor în luare unei decizii îl reprezintă filtrul personal, modul în care tu percepi o partidă. Mulți dintre cei care joacă pe meciurile de fotbal accesează simțurile și intuiția, completând biletul de joc împinși doar de fler, însă, îmbinând acest impuls cu informațiile oferite de casele de pariuri și cu ponturile tipsterilor, îţi poți crește șansele de câștig.

Concluzie

Odată ce vrei să plasezi un bilet de pariuri fotbal, este sfătuit să urmăreşti sau să cauţi câteva ponturi pariuri fotbal. Sperăm că articolul şi sfaturile noastre despre pariurile de fotbal te-au ajutat. Acum tot ce rămâne de făcut este să îţi cauţi evenimentele preferate de pariere, dar şi cotele cele mai atractive ţie. 

RECOMANDĂRILE EXPERȚILOR NOȘTRI PENTRU CELE MAI BUNE AGENȚII DE CASĂ DE PARIURI ONLINE:

DIVULGARE PUBLICITARĂ

Acest site este o resursă online gratuită care își propune să le ofere vizitatorilor săi conținut util și caracteristici de comparație folositoare. Te rugăm să reții faptul că operatorul acestui site primește compensații publicitare din partea companiilor care apar pe site, iar astfel de compensații au impact asupra locației și dispunerii în care sunt prezentate companiile (și / sau produsele lor) și, în anumite cazuri, acest aspect poate afecta evaluarea care le este atribuită. Dat fiind faptul că aceste evaluări apar pe acest site, trebuie să menționăm că evaluările se bazează pe opinia noastră subiectivă și pe o metodologie care include analiza noastră despre reputația brandului, ratele de conversie ale fiecărui brand, compensațiile plătite către noi și interesul consumatorului. Companiile listate pe această pagină NU implică niciun fel de aprobare. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest site pot fi modificate în orice moment.