background image

Sfaturi de la profesioniști pentru pariorii începători

rulette
rulette

 Industria pariurilor este într-o continuă dezvoltare și mereu ai ceva nou de învățat. Diferența între jucătorii amatori și profesioniști este că cei din urmă au dobândit cunoștințe vaste de-a lungul timpului prin multă muncă, determinare și perseverență. De aceea, recomandările și sfaturile venite din partea lor îți vor fi de mare ajutor, atât timp cât le respecți întocmai. Poți ajunge și tu la nivelul lor în doar câțiva pași simpli urmărind aceste sfaturi utile pentru pariorii începători:

1.Pariază pe cote realiste

Cotele realiste presupun o proporție egală între probabilitatea de câștig și mărimea cotei. Dacă o cotă este mai mare de 3.0, șansele de câștig scad considerabil. Casele de pariuri online acordă cote diferite pentru aceeași variantă de pariere. Algoritmii care se utilizează pentru a updata în timp real cotele diferă, de aceea pot exista diferențe pe programele live. Pariorii profesioniști recomandă să-ți creezi cont la mai multe case de pariuri online, ca să poți profita de cele mai bune cote. Cu cât ai mai multe conturi la agenții diferite, cu atât diferențele de cote sunt mai mari și șansele de câștig cresc exponențial.

2.Jucătorii amatori și profesioniști optează pentru casele de pariuri online

Casele de pariuri stradale sunt evitate de pariorii experți, deoarece casele rețin aproximativ 5% din miză. Așadar, cu agențiile online eviți plata taxelor.  Online-ul este spațiul unde poți paria oricând și de oriunde, de pe diverse device-uri pe care le deții – telefon, tableta. Cotele agențiilor online sunt considerabil mai bune decât cele oferite de agențiile stradale. De asemenea, casele de pariuri online promit diverse bonusuri și oferte de bun venit, pentru fidelitate și chiar și pariuri gratuite. Alege varianta pariurilor sportive live pentru a te bucura de experiență pe moment, în timp ce faci bani.  

Dacă vrei să afli cum poți face cea mai bună alegere în materie de case de pariuri online, este bine să ai în vedere anumite aspecte. Cotele trebuie să fie atractive, ca să-ți asiguri câștigul, iar oferta de pariere trebuie să fie variată în timpul și înaintea meciului. Un alt aspect relevant  este cel al taxelor. O casă de pariuri online potrivită este una care nu îți percepe taxe pentru retrageri și depuneri. Exista numeroase agenții online preferate de jucători printre care se numără Betano și Superbet. Betano oferă un bonus de 500 de RON la înregistrare iar la Superbet ai 500 de ron la primele 3 depuneri.

3.Manageriază-ți banii cu cap în orice situație

Pentru a-ți crește șansele de câștig și a paria într-un mod inteligent, trebuie să înveți să-ți organizezi banii. Asta presupune să poți adapta miza pariului, în funcție de banii pe care îi ai.

Managementul banilor poate fi realizat prin diverse metode binecunoscute precum:Kelly Criterion, Fibonacci, Labouchere, Martingale, D’Alembert. Acestea te ajuta să-ți gestionezi sumele/pariu, luând în evidență rezultatele pariurilor precedente. Parierea trebuie văzută ca un business, nu o pasiune oarecare, deoarece hobby-ul presupune o investiție, iar tu îți dorești să câștigi. Finanțele pot ținute sub control dacă plasezi un pariu care să nu depășească mai mult de 5% (chiar 2%-3% în anumite cazuri)

Pariurile live sunt cunoscute pentru adrenalina pe care o furnizează jucătorilor. Adrenalina poate duce la pierzanie, dacă nu-ți poți gestiona furia ori euforia. Pariorii profesioniști dețin acest control asupra emoțiilor și analizează la rece statisticile chiar și într-un impas.

Este recomandat să nu mizezi mai mult de 10% din suma întreagă pe un pariu. În timp ce riscurile cresc, procentul scade. Calcularea riscurilor este interdependentă de valoarea cotelor afișate, ori de răspunsul generat de un algoritm creat de tine (în care inserezi statistici și informații relevante despre meci).

4.Alege sportul care îți place

Parierea pe toate sporturile odată este nerealistă și ineficientă. Din multitudinea de sporturi, trebuie să-ți alegi unul singur, maxim 2/3 – pariuri tennis, pariuri curse de cai, pariuri fotbal, pariuri hochei – sporturi cărora să le oferi toată atenția ta, să cunoști toate particularitățile și dedesubturile, astfel încât, în timp să ajungi expert. Este imposibil să atingi potențialul maxim al unui sport dacă nu știi totul despre el. Află totul despre ponturile de baschet și  pentru a plasa inteligent pariuri. De asemenea, dacă ești interesat de parierea pe curse de cai, poți să cunoști totul despre istoricul curselor de cai și care sunt cele mai cunoscute și eficiente strategii.

5.Stabilește-ți o strategie

Pariorul expert este cel care își creează o strategie de pariere. Indiferent că este una simpla, ori complexă este imperios necesar să ai una. Găsește una care să fie potrivită modului în care joci. Copierea ad litteram a  strategiei unui parior profesionist nu îți va aduce câștiguri, deoarece strategiile nu sunt șabloane, acestea trebuie adaptate în funcție de temperamentul tău, de  jocul ales, și de statistici și rezultate.

De regulă, există o discrepanță între modul de abordare a jucătorilor amatori și profesioniști. Pariorii cu experiență joacă pariuri single, deoarece acestea sunt mai rentabile decât cele multiple. Problema pariurilor multiple este că  trebuie să nimerești un număr consecutiv de pariuri echitabile pe același bilet.

6.Fii organizat

Dacă vrei să ajungi un parior de succes, este nevoie să deții anumite calități. În primul rând, trebuie să fii foarte bine organizat în ceea ce privește banii și tot ce ține de parierea propriu-zis. Este nevoie și de o ,,disciplină” interioară care te va ajuta să-ți ții emoțiile în frâu în momentele tensionate. Răbdarea îți va fi cel mai bun prieten deoarece prin intermediul ei vei avea parte de un profit pe un termen îndelungat.

De asemenea, o atitudine perseverentă și un caracter rațional și analitic îți vor fi de mare ajutor dacă vrei să ajungi la un nivel înalt.     

Concluzie

Dacă vei pune în aplicare cele mai bune ponturi și sfaturi pentru pariorii începători, cu siguranță vei evolua enorm într-un timp foarte scurt. Trebuie doar să îți dorești suficient de mult și să nu renunți când dai de greu. Odată ce ți-ai ales cu cap un sport, la câteva agenții online de top și ți-ai pus la punct o strategie bazată pe cote realiste, cu siguranță vei vedea la tine un progres real demonstrat de câștiguri mari rând pe rând.

RECOMANDĂRILE EXPERȚILOR NOȘTRI PENTRU CELE MAI BUNE AGENȚII DE CASĂ DE PARIURI ONLINE:

DIVULGARE PUBLICITARĂ

Acest site este o resursă online gratuită care își propune să le ofere vizitatorilor săi conținut util și caracteristici de comparație folositoare. Te rugăm să reții faptul că operatorul acestui site primește compensații publicitare din partea companiilor care apar pe site, iar astfel de compensații au impact asupra locației și dispunerii în care sunt prezentate companiile (și / sau produsele lor) și, în anumite cazuri, acest aspect poate afecta evaluarea care le este atribuită. Dat fiind faptul că aceste evaluări apar pe acest site, trebuie să menționăm că evaluările se bazează pe opinia noastră subiectivă și pe o metodologie care include analiza noastră despre reputația brandului, ratele de conversie ale fiecărui brand, compensațiile plătite către noi și interesul consumatorului. Companiile listate pe această pagină NU implică niciun fel de aprobare. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest site pot fi modificate în orice moment.