background image

Shining Crown Online Tot ce Trebuie să Știi Despre Acest Joc

rulette
rulette

Shining Crown se numără printre cele mai faimoase jocuri de noroc din cadrul cazinourilor din România . Este un joc clasic de păcănele cu fructe, foarte iubit de către clienți. Shining Crown este creat de EGT ( Euro Games Technology ) și are 10 linii de plată.

Alături de fructe, care sunt semnele principale ale jocului, în Shining Crown online, există și simbolul cifrei 7 care este cel mai căutat, datorită câștigurilor aferente. Jocul îți oferă o succesiune de jackpoturi, dar ai și oportunitatea să îți dublezi ultimul câștig, prin funcția Gamble. Miza cea mai mică este de 0.20 RON, iar cea mai mare de 100 de RON.

Cum se joacă Shining Crown Slot?

Odată ce ai deschis Shining Crown păcănele, vei vedea pe ecrancinci role, cu trei pictograme asemănătoare cu cele 11 simboluri obișnuite și cele speciale. Pentru a câștiga, trebuie pe linia de plată să fie în ordine 2/3 simboluri, (doar șeptarii asigură un câștig cu 2 simboluri la rând). În Shining Crown  Slot free onlineexistă cinci praguri de pariere care valorează între 10-200 de credite. Dacă sunt 10 linii de plată, vei câștiga dacă apar simboluri speciale pe ecran. Simbolul dolarului American apare pe orice rolă de joc, însă trebuie să existe măcar trei dolari afișați pentru un câștig. Scatter-ul Stea trebuie să apară pe liniile 1, 3 și 5, iar Wild-ul pe rolele 2, 3 și 4. Wild-ul este simbolul care înlocuiește pe cele simple, însă nu poate înlocui dolarul, ori steaua.

 Ce opțiuni ai în joculShining Crown gratis?

După ce ai deschis jocul Shining Crown, poți opta pentru a juca Shining Crown Demo, care este singurul joc Shining Crown gratis. Vei vedea de la stânga la dreapta diferite opțiuni precum:

 • Ecran complet – poți alege să vezi jocul pe întreg ecranul dispozitivului tău.
 • Joc automat – acesta îți va permite să joci automat. Apeși pe buton atât pentru a porni funcția automată, cât și pentru a o închide.
 • Credit – cu butonul credit, vei selecta valoarea mizei per fiecare linie în parte.
 • Home – accesează butonul Home pentru a te duce pe pagina principală a cazinoului.
 • Câștig – butonul Câștig este ultima opțiune expusă în care vei vedea ultimul tău câștig. În funcție de ce câștiguri vei avea după o rotire, suma va fi afișată pe ecran. De asemenea, există și butonul Gamble, care la apăsare îți va dubla câștigul, doar dacă vei fi capabil să ghicești culoarea cărții următoare.
 • Informații – acest buton este de la sine înțeles. Vei putea accesa toate regulile jocului și de asemenea tabela de plăți.
 • Sunet – opțiunea de a juca cu sau fără sunet.
 • 5 căsuțe cu mize – apeși pe miza pe care dorești să o joci.

 Aceste opțiuni sunt desigur și în jocul Shining Crown online demo.

Ce este tabela de plăți în Shining Crown?

Odată ce deschizi jocul Shining Crown EGT, vei observa două tipuri diferite de simboluri : unul Scatter și celălalt Wild. Totuși, ce reprezintă fructele în jocul Shining Crown? Iată toată simbolistica jocului.

 1. Clopoțeii – linia cu clopoței va plăti de 20 de ori miza alocată initial și 4000 de fise.
 1. Pepeni și struguri – oricare linie de pepeni ori struguri, va plăti de 70 de ori miza plasată, până la 14.000 de fise pe o linie.
 1. Cireșe, portocale, prune, lămâi – oricare linie regăsită între aceste simboluri va plăti de 15 ori miza alocată și 3000 de fise.

La Shining Crown EGT trebuie să ai în vedere că șeptarii se plătesc când se regăsesc de minim două ori, iar la celelalte fructe dacă apar de minim 3 ori pe o singură linie.

 • Scatter stea – acest simbol apare pe rolele 1, 3 și 5 și va fi plătită de 20 de ori miza.
 • Scatter dolar – simbolul Scatter Dolar apare pe orice rola. În cazul în care apar 3 dolari, se plătește de 5 ori miza, și la 5 dolari, se va plăti de 100 de ori miza.

Ce trebuie să știi despre șeptari în jocul Shining Crown?

O singură linie de 77777 în cadrul Shining Crown Unibet va plăti cu 500x miza jucată, de aceea această linie este ținta jucătorilor. Linia de șeptari care acaparează primul rând este o combinație mult așteptată de către jucătorii de Shining Crown online. Linia de șeptari apare când 3 role de wilduri sunt complete. Cinci șeptari pe o linie îți aduc 5000 de fise, iar la pariul maxim 100.000 de fise. Joacă Shining Crown slot responsabil!

Ce este Coroana Regală în Shining Crown?

Coroana Regală – sau mai bine zis simbolul Wild va apărea doar pe rolele 2, 3 și 4. Coroana se întinde pe toată rola și va substitui restul simbolurilor de pe întreaga rola, în afara simbolurilor Scatter.

Coroana este simbolul cel mai puternic al jocului Shining Crown, fapt sugerat de numele însuși. Vei vedea o iconiță cu o coroană cu multe pietricele și apariția ei pe rolele tale de joc va fi anunțată de o coloană sonoră deosebită.

Pe orice rolă va pica, iconița Wild a jocului va cuprinde toată rola, adică întreaga rola va fi considerată un „Wild”.  Așa cum am menționat mai sus, Coroana apare doar pe rolele 2, 3 și 4 de joc, însă ai opțiunea de a prinde o coroană pe toate cele 3 role, la o rotire. Dacă se întâmplă acest lucru, câștigurile vor fi mai mari. Nu contează ce se află pe prima rola, sumele vor fi importante, atâta timp cât și miza pe care o pui este mare.

Ce trebuie să știi despre Shining Crown Jackpot ?

În jocuri Shining Crown vei avea parte de 4 jackpoturi. Ce înseamnă asta? Jocul jackpot nu prezintă regulamente anume, poți accesa jocul aleatoriu. Ai mai mult succes să intri în Shining Crown Jackpot  dacă miza va fi mai mare. În cazul în care spre exemplu ai o miză de sub 1 RON, cel mai probabil nu vei putea accesa jocul. De aceea, vă recomandăm să plasați o miză de măcar 5-10 RON.

În cadrul Shining Crown Jackpot există 12 cărți plasate cu fața în jos, iar fiecare simbol (Trefla, Inimă neagră, Romb și Inimă roșie vor fi regăsite de 3 ori. Ca să câștigi, trebuie să întorci cărțile și simbolul să se regăsească de 3 ori. Să ai în vedere că atât jackpoturile pentru inimă roșie, cât și cele pentru inimă neagră vor fi cele mai bănoase și necesită o miză plasată de o valoare mai mare. Jackpoturile pentru treflă și romb au o valoare mai mică și de aceea se regăsesc mai des.

Treptele de jackpot în Shining Crown sunt următoarele:

 • Treflă – cel mai mic jackpot
 • Romb – a doua treaptă
 • Inimă roșie – a treia treaptă
 • Inimă neagră – această treaptă este cea mai valoroasă.

Cum îți sporești câștigurile în Shining Crown Online?

1. Încearcă Shining Crown Demo!

Dacă e prima dată când joci, noi îți recomandăm pentru început să încerci varianta Shining Crown demo. Asta înseamna că vei putea accesa alternativa gratis a jocului și astfel îți vei păstra contul de bani întreg.
E bine să testezi de mai multe ori Shining Crown online demo și să optezi și pentru partea de dublaj, după care să treci la versiunea cu bani reali. Shining Crown demo este o variantă sigură de a învăța jocul fără să pierzi bani! Caută pe internet Shining Crown download și instalează jocul acum! Poți juca Shining Crown ca la aparate cu Shining Crown demo online!

2. Nu exagera cu dublajul!

Dublajul este o opțiune des folosită de jucătorii profesioniști, însă noi vă sfătuim să nu o utilizați în exces, deoarece există anumite riscuri. Dacă ai avut norocul să prinzi de mai multe ori valoarea mizei, este bine să dublezi pe viitor doar sumele mai mici și să-ți bagii banii în casă.

 3. Nu te impacienta!

Dacă ai prins la jocuri Shining Crown o linie de șeptari, ori de coroane, e bine să nu abuzezi de joc în continuare, deoarece în vâltoarea momentului vei risca să-ți pierzi toți banii. Acest fapt este cauzat de nivelul de adrenalină care crește considerabil în timpul jocului și siguranța pe care o ai în momentul acela că sigur vei câștiga de fiecare data. Ia câte o pauză lungă după fiecare câștig.

Unde poți juca Shining Crown păcănele?

Poți juca Shining Crown aparate la cazinouri precum Unibet. Cu Shining Crown Unibet primești un bonus de 100% de până la 1000 RON și de asemenea 100 de rotiri gratuite la prima depunere. Află tot ce trebuie să știi despre bonusuri case pariuri sportive.

De asemenea la Shining Crown Superbet poți primi un bonus de până la 12000 de RON la primele trei depuneri. Deși poți juca Shining Crown la păcănele și online, nu uita să joci responsabil! Poți juca și la păcănele gratis Shining Crown pentru a te familiariza cu jocul fără să pierzi bani. De asemenea la Superbet, poți plasa pariuri pe curse de cai sau pariuri pe meciurile de box preferate.

Concluzie

Shining Crown furnizat de EGT este un joc de păcănele modern și îndrăgit de toți jucătorii. Se numără printre cele mai populare jocuri de noroc alături de pariuri live sportive, Poker Texas Hold’em si Blackjack european. Shining Crown slot free online este destinat oricărui buzunar, deoarece poate fi jucat atât pe mize insignifiante, cât și pe mize foarte mari.

Cu acest joc, poți avea parte de câștiguri semnificative. Are niște reguli simple și ușor de înțeles, ceea ce-l face un joc de păcănele foarte căutat.

La Shining Crown Superbet sau Unibet poți juca în mod legal. Aceste cazinouri îți vor oferi diverse bonusuri și oferte, în funcție de miza jucată. Vă mulțumim pentru că ați citit articolul nostru Shining Crown slot review!

RECOMANDĂRILE EXPERȚILOR NOȘTRI PENTRU CELE MAI BUNE AGENȚII DE CAZINO ONLINE:

DIVULGARE PUBLICITARĂ

Acest site este o resursă online gratuită care își propune să le ofere vizitatorilor săi conținut util și caracteristici de comparație folositoare. Te rugăm să reții faptul că operatorul acestui site primește compensații publicitare din partea companiilor care apar pe site, iar astfel de compensații au impact asupra locației și dispunerii în care sunt prezentate companiile (și / sau produsele lor) și, în anumite cazuri, acest aspect poate afecta evaluarea care le este atribuită. Dat fiind faptul că aceste evaluări apar pe acest site, trebuie să menționăm că evaluările se bazează pe opinia noastră subiectivă și pe o metodologie care include analiza noastră despre reputația brandului, ratele de conversie ale fiecărui brand, compensațiile plătite către noi și interesul consumatorului. Companiile listate pe această pagină NU implică niciun fel de aprobare. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest site pot fi modificate în orice moment.